Suri ansambli The Tuberkuloited asutajaliige Aivar Kandla

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
The Tuberkuloited oma algusaastail. Seisavad (vasakult) Vido Kaljus, Aivar Aigro, Aivar Kandla, istuvad Summer ja Alar Aigro.
The Tuberkuloited oma algusaastail. Seisavad (vasakult) Vido Kaljus, Aivar Aigro, Aivar Kandla, istuvad Summer ja Alar Aigro. Foto: Erakogu

Ansambli The Tuberkuloited laulja Indrek Raadik ehk Summer teatas veebikontserdil, et endine bändikaaslane Aivar Kandla suri hiljuti.

Sindi rokkbändi The Tuberkuloited esimene kitarrist Aivar Kandla suri eelmise nädala reedel, 15. mail. Kandla ärasaatmine toimub homme Pärnus. Ta oli 50-aastane.

Raadik ütles Facebooki vahendusel antud kontserdil, et Kandla oli esimestel aastatel bändi «tinasõdur». «Ta oli alati kohal, kui oli abi vaja. Ma usun, et ta kuskil seal kõrgemal on olemas ja annab meile jõudu olla edasi tinasõdurid,» rääkis laulja ning pühendas Kandlale loo «Tinasõdur».

Raadiku sõnul oli Kandla bändi praeguse kitarristi Alar Aigro väga hea sõber. 1991. aastal tegevust alustanud ansambli suuremad hitid on «Lilleke rohus», «Raadio», «Põhjamaa neid» ja «Tantsin valssi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles