Prints Harry ja Meghan Markle tähistasid oma teist aastapäeva loominguliste kingitustega

Elu24
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle 2017. aastal, vahetult pärast kihlumist.
Prints Harry ja Meghan Markle 2017. aastal, vahetult pärast kihlumist. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Prints Harry (35) ja Meghan Markle (38) tähistasid 19. mail oma teist pulma-aastapäeva, ning väidetavalt lähenes paar oma kingitustele loominguliselt, vahendab townsandcountrymag.com.

Kuninglikust elust loobunud ja hetkel USAs elav paar armastab läheneda traditsioonilistele aastapäeva kingitustele loominguliselt. 

«Esimene aastapäev oli paber ja Meghan kirjutas pulmakõne välja ja laskis selle prints Harry jaoks raamida,» rääkis allikas meediaväljaandele People.

Teist pulma-aastapäeva seostatakse puuvillaga, ning tundub, et Harry ja Meghan jätkasid traditsiooni. «Sel aastal andsid nad mõlemad üksteisele puuvilla põhjal kingitusi. Kahtlemata oli see väga loominguline ja romantiline žest, kuna kõik nende kingitused on üksteisele suunatud.»

Towns and Country allika sõnul veetis paar erilise päeva rahulikult, üksteise ja ühise poja keskel.

See pole esimene kord, kui paar tähistab erilist tähtpäeva loominguliselt. People vahendab, et möödunud septembris «muutis» Meghan Harry sünnipäevaks tagaaja selleks kohaks, kus paar 2016. aastal armus.

Paar tähistas kuu alguses ka poja Archie sünnipäeva. Archie sünnipäeval tuli välja ka videoklipp seoses Save Children UK kampaaniaga, kus Meghan loeb pojale raamatut.
Paar tähistas kuu alguses ka poja Archie sünnipäeva. Archie sünnipäeval tuli välja ka videoklipp seoses Save Children UK kampaaniaga, kus Meghan loeb pojale raamatut. Foto: GEORGES ROGERS-POOL/SIPA/Scanpix

«Eelmisel aastal, Harry sünnipäevaks, muutis Meghan nende koduaia Botswana laagriplatsiks,» rääkis allikas. «See on koht, mis tähendab neile – ja eriti just Harryle – väga palju, seega soovis Meghan selle õnneliku koha (Harry sünnipäeval - toim) tema juurde tuua.»

Meghan pani aeda püsti telgi koos magamiskottidega, ning valmistas õhtusöögi. Botswana oli allika sõnul koht, kus Harry ja Meghan armusid, nad olid enne seda käinud vaid kahel kohtingul.

Kuu alguses tähistas paar oma poja, Archie, esimest sünnipäeva. Jällegi tähistas paar päeva lihtsalt. «Meghan küpsetas koogi ja Harry aitas kaunistustega, ning puhus õhupallid täis,» rääkis allikas People-ile. Paar helistas videokõne vahendusel sõpradele ja ka Archie ristivanematele. «Neil oli lihtne, kuid vägagi rõõmurohke päev.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles