RATSA RIKKAKS ⟩ Jalapiltide müügiga tuhandeid teeniv naine on õige veidraid tellimusi saanud

Elu24
Copy
Jalapilt. Illustreeriv
Jalapilt. Illustreeriv Foto: Caters News Agency/Scanpix

OnlyFans on saanud tõsiseks moevooluks. Selle neiu näide on aga tõestuseks, et midagi hullumeelselt paljastavat seal isegi tegema ei pea, et tuhandeid kokku ajada.

Sweet Archesi nime all esinev naine on meditsiiniõpilane. Kuna koduriigis USAs on haridus tasuline, pani see teda otsima viise, kuidas oma õpinguid rahastada. Tema leidlik moodus on kujunenud ootamatult edukaks, kirjutab LadBible.

Ta hakkas veebis müüma pilte oma jalgadest. Ei midagi  hullu ega paljastavat, kuid kliente on küllalt. Loomulikult peab ta asja tegema kvaliteetselt ja viisakalt. Vahel käib selle teenimisvõimalusega kaasas ka üsna segaste ettepanekutega inimestega suhtlemine.

«Mõnedele meeldivad tallad, mõnele varbad, teistele meeldib neid erinevatest positsioonidest näha,» selgitas ta klientide iseärasusi. Osad tahavad, et ta näiteks marju tallaks. «Minult on küsitud, et ma sipelgaid puruks tallaks, aga sellele ma ütlen küll ei,» meenutas ta.

Korralik teenistus teeb aga asja tasa. Praegu töötab 28-aastane neiu lisaks veel ühel kohal. Kokkuvõttes ei pea ta mitte enam õppelaenuga maadlema, vaid jääb hopis tublisse plussi.

Tellimusi tuleb neiule OnlyFansis ligi 100 päevas. Praegu teenib ta jalapiltide müümisest kuus üle 5000 euro. Samuti on ta saanud ülipopulaarseks Instagramis, kus on juba üle 100 000 jälgija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles