MIS TOIMUB? ⟩ Amanda Bynes ei olegi rase ja veetis viimased kaks kuud raviasutuses

Elu24
Copy
Kunagine lapsstaar ja näitleja Amanda Bynes.
Kunagine lapsstaar ja näitleja Amanda Bynes. Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Endine Ameerika näitlejanna Amanda Bynes (34) on tagasi sotsiaalmeedias. Mõned kuud tagasi kuulutas näitlejanna, et on rase, ning nüüd naasis Bynes Instagrami ja teatas, et oli viimased kaks kuud raviasutuses.

Selle aasta märtsis teatas kunagine lapsstaar ja endine näitleja Amanda Bynes sotsiaalmeedia vahendusel, et ootab last. «Tita pardal,» teatas Bynes oma nüüdseks kustutatud Instagrami postituse pealkirjas. Fotona postitas Bynes pildi ultrahelist.

Välismaised meediaväljaanded ja Elu24 kirjutasid toona, et rõõmsat uudist kinnitas ka naisele lähedane isik, kelle sõnul on Bynesi lapseootus väga varajases staadiumis.

Olukorrale lähedased allikad rääkisid ka TMZ-le, et Bynes on umbes kuuendat nädalat rase ja saab hetkel psühhiaatriahaiglas ravi. Ehkki see on hea märk, et ta saab ravi, väideti TMZ-le, et Bynesi isa ja sündimata lapse isa Paul Michael (Bynesi kihlatu) plaanivad lapse hooldusõigust jagada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

TMZ võttis ühendust ka Bynesi advokaadi David Esquibiasiga, kes ei soovinud toona olukorda ametlikult kinnitada. «Ma ei kinnita, et Amanda on rase, ja seetõttu on ennatlik kellelgi spekuleerida, kes võtaks Amanda sündimata lapse hooldusõiguse.»

Mõned nädalad tagasi aga Esquibiasi ametlikult, et Bynes ei ole lapseootel. «Amanda ei ole rase,» ütles advokaat.

Terve selle aja Bynes sotsiaalmeedias ise vaikis, kuid nüüd on ameeriklanna tagasi. Bynes postitas isiklikule Instagramile foto, mille pealkirjas avaldas kunagine lapsstaar, et ta viibis kaks kuud raviasutuses.

«Töötasin sotsiaalse ärevusega toimetulekuoskuste nimel,» teatas Bynes, kelle sõnul kukkus ta koolist välja just sotsiaalse ärevuse pärast. Nüüd võtab Bynes veebitunde, et oma bakalaureusekraad lõpuks kätte saada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

Bynes avaldas, et elab hetkel ülemineku asutuses, ning võtab nädala sees osa teraapiast. «Ikka oma elu armastuse, Pauliga, kihlatud,» lisas Bynes lõpetuseks.

Kuigi Bynes on kaasa teinud mitmetes Hollywoodi filmides, tuntakse teda siiski rohkem tänu tema «vägitegudele» eraelus. 

Näitleja ebatavaline käitumine algas 2010. aastal ning Bynes toimetati neli aastat hiljem psühhiaatriahaiglasse sundravile. Alates sellest on näitleja vanemad tema eest hoolitsenud ning teinud aastaid Bynesi eest seaduslikke ning meditsiinilisi otsuseid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

2017. aastal teatas Bynes, et läks tagasi kooli ning õpib õmblema. Lisaks plaanis Bynes naasta ekraanidele: «Ma igatsen näitlemist ja ma tõepoolest hakkangi sellega uuesti tegelema. Tahan minna telesse, teeksin mõne külalisrolli sarjades, mis mulle meeldivad ja ka peaosa kuskil seriaalis.»

Möödunud aasta lõpus tegi Bynes enda põsele südamekujulise tätoveeringu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles