PILTUUDIS ⟩ 61-aastane Madonna jagas paljastavat pesupilti ja teatas, et teda ei huvita, kui see kedagi solvab

Elu24
Copy
Popstaar Madonna 2017. aastal.
Popstaar Madonna 2017. aastal. Foto: SCANPIX/REUTERS

Popstaar Madonna (61) jagas tasahilju Instagramis võrdlemisi jahmatavat kaadrit. Sama üllatav oli ka lauljatari kommentaar, mille ta kõnealuse foto juurde jättis.

Maailma üks edukamaid muusikuid jagas sotsiaalmeedias pesupilti, millel kannab nahatooni rinnahoidjat ning musta värvi püksikuid. «Praegune situatsioon garderoobis... Ja neile, keda see foto kuidagi solvab, tahan ma teada anda, et oled edukalt lõpetanud University of Zero F***s Given (Mind Ei Koti ülikooli - ingl k, toim). Tänan, et tulid mu lõpetamisele! 2020. aasta klass!» kirjutas Madonna pildiallkirjaks. 

VAATA KÕNEALUST PILTI SIIT!

Madonna Louise Ciccone sündis 1958. aastal. Kui ta oli umbes 19-aastane, kolis ta New Yorki. Seal tegutses ta esialgu tantsijana, hiljem osales ta ka bändides  Breakfast Club ning Emmy.

Soolokarjääriga alustas ta 1983. aastal. Tänaseks päevaks on ta üks maailma edukamaid muusikuid.

Ta on kaasa teinud ka mitmetes filmides. Filmis «Evita» kehastas ta Eva Peróni ning teenis selle filmirolli eest ka Kuldgloobuse. 

Madonna on abielus olnud kaks korda, aastatel 1985-1989 oli ta abielus näitleja Sean Penniga. Teist korda abiellus popstaar näitleja Guy Ritchie'ga, nende abielu kestis kaheksa aastat.

Popstaaril on kuus last. Madonna vanim tütar Lourdes Leon sündis 1996. aastal suhtest tantsija Carlos Leoniga. Abielust Ritchiega sündis 2000. aastal poeg Rocco Ritchie. 2006. aastal adpoteerisid nad Malawist poja David Banda Mwale Ciccone Ritchie.

2009. aastal adopteeris ta Malawist tütre Mercy Jamesi. 2017. aastal sai ta taas emaks, kui adopteeris Malawist tütred Estere ja Stella.

61-aastasel lauljatari elukaaslane on 26-aastane taustatantsija Ahlamalik Williams. Möödunud nädalal 26. sünnipäeva tähistanud Ahlamalikule avaldas lauljatar sotsiaalmeedia vahendusel ka armastust: «Palju õnne, mu armastus! Pole ühtegi teist inimest, kellega ma meelsamini karantiinis aega veedaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles