HULL VIDEO ⟩ Alasti mees külvas keset Moskvat kaost, ronides rongi alla ja kaaperdades takso

Elu24
Copy
Mehel oli põnev päev
Mehel oli põnev päev Foto: Kuvatõmmis videost

Isolatsioon võib mõistusele õige rängalt mõjuda. Idanaabrite pealinnas otsustas mees end päise päeva ajal paljaks kraapida ja hakata kaaskodanikke terroriseerima, kirjutab Post of Asia.

Tundmatu alustas oma teekonda metroos. Pealtnägija sõnul kooris mees riided seljast, tühjendas jaamas ühe tulekustuti ja kutsus kaaskodanikke «endaga koos sõidule».

Kahjuks ei olnud keegi huvitatud, nii ronis ta ise alasti rööbadtele ning veetis seal veidi aega. Edasi liikudes röövista ta ühel koristajalt pudeli sinist puhastusvahendit. Selle ohvriks langesid nii kõrvalseisjad kui harjaga relvastatud koristaja, kes meie kangelast peatada üritas.

Siis suundus ta aga vaid +10 kraadist hoolimata otse tänavale. Seal suundus ta taksode juurde, millest ühte üritas kaaperdada. Nii jäi videole, kuidas hädas taksojuht üritas alasti meest jalgapidi välja rebida.

Taksode juurest põgenemise järel turnis ta aga teepesumasina otsa. Seal üritas ta veepaaki ujuma minna. Selleks ajaks oli alasti mehe võhm väljas ning ka politsei ilmus viimaks kohale. Pole kindel, mis teda selleks inspireeris, kuid pealtnägijate kinnitusel oli mees ilmselt kaine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles