Queeni legend Brian May sattus infarktiga haiglasse

Elu24
Copy
Brian May
Brian May Foto: Shutterstock

Queeni legendaarne kitarrist tunnistas fännidele, et piinav närvivalu viis ta lõpuks südamerabanduseni, vahendab CNN.

Muusik avaldas esmaspäeval Instagramis põhjaliku video, kus rääkis fännidele oma tervisest. Mai alguse tuharalihase rebestusest algas terve müriaad hädasid, mis viisid Brian May haiglasse.

«Mulle tehti MRI test ja tõesti oli tuharalihases rebend,» kinnitas kitarrist. Saaga venis aga hulga pikemaks, sest nädal hiljem muutusid valud järjest talumatumaks. Mehe sõnul röövib selline piin mõtlemisvõime.

Järgmine MRI tuvastas aga kokkusurutud jalanärvi. «Seepärast mul oligi tunne, nagu keegi suruks mulle kruvikeerajat alaselja sisse,» selgitas May. «Keset valutava selja saagat oli mul aga väike infarkt,» avaldas ta. Kolmveerand tundi talus mees valu rindkeres ning pitsitustunnet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal) on

Seepärast sõidutas 72-aastase muusiku arst ta ise haiglasse. «Selgus, et mul oli kolm ummistunud arterit,» meenutas ta. Selle tuvastasid arstid sondiga. May sõnul sai ta tunda tõsist survet, et tehtaks avatud südameoperatsioon.

Muusik otsustas aga stentide kasuks, mis toestavad seest neid veresooni. Pärast «hämmastavat opereerimist» tundis May end hulga paremini. Samuti julgustas ta fänne südame tervise eest hoolitsema. Enda sõnul oli ta seni arvanud, et on tugeva tervisega mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles