VIDEO ⟩ Holyfield valmistub supermatšiks: klobisin 17-aastast Tysonit treeningul nii, et treenerid pidid sekkuma

Elu24
Copy
Evander Holyfield (vasakul) mälestusväärses 1997. aasta tiitlimatšis Tysoni vastu.
Evander Holyfield (vasakul) mälestusväärses 1997. aasta tiitlimatšis Tysoni vastu. Foto: GARY HERSHORN/REUTERS/Scanpix

Endine mitmekordne poksi raskekaalu maailmameister Evander Holyfield valas enne potentsiaalset matši teise raudrusika Mike Tysoni vastu õli tulle, kui meenutas nende esimest ühist treeningut poksiringis.

Holyfield ütles, et treeningmatš tuli peatada, sest tol ajal 17-aastane Tyson oli ringi nurgas, ega saanud sealt välja. 

Kuulsad poksitšempionid peavad plaani üllatavaks näidismatšiks, mis peaks aset leidma käesoleva aasta teisel poolel. See oleks nende esimene kohtumine ringis pärast kurikuulsat 1997. aasta lahingut, kus Tyson Holyfieldile hambad sisse lõi, kuid pidi kuuendas raundis põrandalt tuge otsima.

Tyson on viimasel ajal avaldanud mitmeid treeningvideosid, kus vanameister näikse olevat 53-aastase kohta vapustavas löögihoos. Holyfield on Tysonist neli aastat vanem, kuid ka tema on aktiivsete treeningutega pihta hakanud:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First couple weeks of training in the boxing gym and it feels great to be back🥊

A post shared by Evander Holyfield (@evanderholyfield) on

Nüüd rääkis Holyfield, et nende esimene matš tuli katkestada, sest ta klobis Tysonit lakkamatult. 

«Me olime üsna lähedased, olime sõbrad. Sparrisime korra, vahe oli selles, et ma olin 21 ja tema 17. Sellises vanuses on see suur vahe. Matš katkestati, sest muidu oleks üks mees ikka väga haiget saanud,» sõnas Holyfield Metro vahendusel.

«Ta oli agressiivne, kuid matš kestis kõigest minut ja 30 sekundit, treenerid olid hirmul, et Tysonist ei jää midagi järele,» lisas Holyfield.

Samas kiitis Holyfield noort Tysonit. «Tal oli juba siis kõva haamer, ta oli ainus kutt, kes pidi maksma selle eest, et keegi temaga ringi läheks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles