Uus info paljastab, kuidas Epsteini seksiimpeerium oli üles ehitatud

Elu24
Copy
Epstein sai esimest korda alaealiste seksuaalse ärakasutamise eest vanglakaristuse juba 2008. aastal, kuid sellest hoolimata jätkas hiljem sama inim- ja lasteõigusi rikkuva tegevusega.
Epstein sai esimest korda alaealiste seksuaalse ärakasutamise eest vanglakaristuse juba 2008. aastal, kuid sellest hoolimata jätkas hiljem sama inim- ja lasteõigusi rikkuva tegevusega. Foto: Scanpix/zumapress.com

Netflixis linastub peagu uus dokumentaalsari pedofiil Jeffrey Epsteinist, mis paljastab tema seksiimpeeriumi kohta nii mõndagi uut, vahendab Daily Mail.

Uues dokumentaalfilmis väidetakse, et Epsteini tegevust saab võrrelda ka «püramiidskeemiga». Nimelt teevad dokumentaalis kaasa ka Epsteini väidetavad seksiorjad, kelle sõnul oli miljardäril väga palju selliseid noori tüdrukuid.

Üks ohvritest Haley Robson avaldas ka, kuidas nii noored tüdrukud Epsteini juurde jõudsid: «Tüdrukud tõid endaga teisi tüdrukuid kaasa.»

Ka Robson oli üks neist. Ta avaldab dokumentaalfilmis, et kuigi lükkas Epsteini esialgse pakkumise tagasi, nõustus ta lõpuks tütarlaste n-ö värbamisega ja teenis igaühe pealt 200 dollarit. 

Lisaks avaldab naine, et väidetavalt viis ta Epsteini kokku vähemalt 24 alaealise tüdrukuga, kes kõik olid tema klassikaaslased või tuttavad. «See on kaubandus. Ja see muudkui toimub edasi ja edasi.»

Dokumentaalsarjas astub üles ka teiste ohvri Courtney Wildi advokaat, kelle sõnul on tegu on püramiidskeemiga. «Me pidime tõestama, et alaealistest tüdrukutest koosnev püramiid Palm Beachil vastas tõele.»

«See kõik ei alanud lihtsalt ühest alaealisest tüdrukust, kes juhuslikult ta majja jalutas,» lisas ta.

Dokumentaalsari «Jeffrey Epstein: Filthy Rich» esilinastub Netflixis kolmapäeval, 27. mail ning see põhineb suuresti James Pattersoni 2016. aastal avaldatud samanimelisel raamatul, kirjutab Time.

Epstein sai esimest korda alaealiste seksuaalse ärakasutamise eest vanglakaristuse juba 2008. aastal, kuid sellest hoolimata jätkas hiljem sama inim- ja lasteõigusi rikkuva tegevusega.

USA politsei arreteeris Epsteini 2019. aasta juulis ja ta pandi New Yorgi vanglasse, kus ta 10. augustil oma kongist surnuna leiti.

Ametlikel andmetel tegi ta enesetapu, kuid on neid, kelle arvates ta poodi üles, kuna ta oleks võinud kohtus paljastada infot, mis oleks nii mõnegi kuulsa mehe mainet märgatavalt kahjustanud.

Epsteini süüdistab ligi 100 naist, kelle sõnul olid nad noored ja naiivsed, kui nad Epsteini seksiimpeeriumisse meelitati. Tüdrukute värbamisega tegeles eelkõige Epsteini kallim, inglanna Ghislaine Maxwell, kes pärast Epsteini arreteerimist kadus pildilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles