Raha eest kohtamas käiv Kanada tennisetäht avaldas oma kõige jubedama deidikogemuse

Elu24
Copy
Kanada tennisekaunitar Eugenie Bouchard 2017. aastal poseerimas Sports Illustratedi galaüritusel.
Kanada tennisekaunitar Eugenie Bouchard 2017. aastal poseerimas Sports Illustratedi galaüritusel. Foto: Mike Segar/Reuters/Scanpix

26-aastane Kanada tennisemängija Eugenie Bouchard pani endaga kohtamise oksjonile. Alghind oli 2500 dollarit, lõpuks maksis trehvunks tennisekaunitariga 85 000 dollarit. Summa suunab Bouchard heategevusse.

85 000 dollari eest saab õnnelik võitja pääsme ühele suure slämmi turniirile, Bouchardi autogrammiga kingad, reketi ja lõpuks ka õhtusöögi tennisisti seltsis. 

Bouchardil oli ka eelmisel nädalal virtuaalkohtamine enda nimelist podcasti tegeva Bob Meneryga.  Selle kohtamise hinnaks kujunes 4000 dollarit, mis samuti läheb heategevuse tarbeks. Menery uuris Bouchardi käest tema kõige hullema deidi kohta. 

«Ükskord käisin kohtamas ühe kutiga, kellega meil pidi tulema päev täis romantikat: piknik rannas, jalutuskäik, õhtusöök restoranis. Kuid poisil oli toidumürgitus. Iga 20 minuti järel jooksis ta oksendama. See oli täielik katastroof. Arvasin, et saab olema vahva päev, kuid kutt käis mööda põõsaid ja vetsusid ja vaatas aga, et saaks oksendada. Samuti peatus ta ka rannahoones vaid selleks, et oma olemist kergendada,» rääkis kanadalanna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gotta post a glam shot every once in awhile 🤷🏼‍♀️🥺 #tbt

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Õhtusöök restoranis jäigi ära. « No tegelikult ka. See oli nii kohutav, et pidasin targemaks restoranikülastuse «edasi lükata». Ta sõidutas mind autoga koju ja rohkem pole seda selli näinud.»

Aastal 2014 Wimbledonis finaali jõudnud ja aastatel 2013-2016 Kanada parimaks mängijaks valitud Bouchard on maailma naiste tennise edetabelis olnud kõrgel viiendal kohal, hetkel on ta langenud 332. positsioonile. 

Instagramis on neiul üle 2,1 miljoni jälgija, kuid poiss-sõpra pole Bouchard veel leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles