Venemaa külmimas linnas hakkasid tööta jäänud stripparid pitsakulleriteks

Elu24
Copy
Venemaal Jakutskis hakkasid stripparid pitsakulleriteks.
Venemaal Jakutskis hakkasid stripparid pitsakulleriteks. Foto: Instagram/@citypizza_ykt

Venemaa idaosas Jakutski linnas on koroonakriisi tõttu tööta jäänud stripparid hakanud pakkuma kullerteenust. 

Maailma külmima linnana tuntud Jakutskis leidsid tööst ilma jäänud stripparid uue võimaluse, kuidas kohalikele rõõmu tuua, vahendas Daily Star.

Nimelt pakuvad stripparid nüüd kullerteenust, seljas vaid aluspesu, mask ja kindad.

Restoranipidaja Aleksander Skripin ütles, et headest kulleritest on tööturul puudust, mistõttu otsustati stripparid palgata. «Pealegi peaksime üksteist kriisi ajal toetama. Tantsijad esindavad väikeettevõtjaid,» rääkis Skripin.

Jakuutia hotelli- ja restoranipidajate ühendus täpsustas, et strippareid ja peotantsijaid saadavad turvamehed. Kullerteenust pakutakse kontaktivabalt ja järgitakse kõiki ohutusnõudeid, lisas ühendus.

Jakutski linnapea Sardana Avksentjeva esindaja ütles, et eripärase kullerteenusega pole siiani ohutusnõudeid rikutud. «Moraalsest ja eetilisest vaatenurgast ei tea me, kuidas seda hinnata. Esmapilgul ei näe me toimuvas midagi keelatut,» ütles linnapea esindaja. 48-aastane Avksentjeva on muuseas Jakutski esimene naislinnapea.

Instagramis on CityPizza saanud stripparite palkamise eest aga kõva kriitikat. «Tänan hoiatamast, rohkem me teilt ei telli,» kirjutas üks. «Te toote kohale sööki, mitte sekslelusid,» märkis teine. Samuti kardeti poolpaljaste tüdrukute ohutuse pärast.

Paljud aga arvasid, et see pole aus, kui toitu viivad kohale ainult naisstripparid. «Kas teil on ka poolpaljaid mehi?» küsisid mitmed ning üks tahtis tellida Tarzanit, kes pitsa koju tooks.

Jakutsk on linn Venemaal, Sahha (Jakuutia) Vabariigi pealinn.​ Talvel langeb sealne õhutemperatuur -55 kraadini. Praegu ei pea stripparid siiski ülemäära külmetama, kuna väljas on 19 kraadi sooja.

Jakutskis elab 282 000 inimest. Teadaolevalt on Sahhas koroonadiagnoosi saanud 1445 inimest ning surnud seitse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles