Poksilegend Mike Tysoni üllatuslik avaldus: just nii kaotasin kaalust 63 kilogrammi

Elu24
Copy
Endine raskekaalu poksitšempion Mike Tyson on jälle elu laineharjal.
Endine raskekaalu poksitšempion Mike Tyson on jälle elu laineharjal. Foto: FRED PROUSER/REUTERS/Scanpix

Endise poksi raskekaalu maailmameistri Mike Tysoni elu on vaheldunud tõusude ja mõõnadega. Pärast poksijakarjääri lõppu vaevasid nahkkindameest erinevad isiklikud probleemid. Nüüd, suurde poksiringi tagasituleku ootuses on mees pööranud eluraamatus uue lehekülje.

Üks suuremaid ja silmnähtavaid muutusi Tysoni elus on tema füüsiline vorm. On toimunud justkui mingi transformatsioon. Pärast spordiga lõpparve tegemist võttis rusikakangelane kaalus kiiresti juurde. Üle pika aja taas meedia huviorbiiti sattunud Tyson teatas hiljutises intervjuus ABC Newsile, kuidas tal õnnestus kaotada 63 liigset kilogrammi. 

Kõhukas poksitšempion Mike Tyson oli ilmselges ülekaalus veel mõned aastad tagasi. 
Kõhukas poksitšempion Mike Tyson oli ilmselges ülekaalus veel mõned aastad tagasi. Foto: Instagram

«Kui ma aktiivselt treenisin, siis armastasin liha. Lihaarmastus jätkus ka pärast sportlasteekonna lõppu. Ma sõin palju. Ajasin näost sisse kõike: palju liha, juustu, saia. Vanemaks saades ei tundnud ma enam ennast nii hästi. Mul oli artriit, tekkisid liigeseprobleemid ja haiguslik ülekaalulisus. Mu naine, kes siis ei olnud veel mu abikaasa, pidas aastas kuu aega lihavaba dieeti. Ma mõtlesin, et peaks ka proovima. Sest ma sõin siis ikka igasugu asju, ilma mõtlemata. Aga nüüd olen juba neli ja pool aastat vegan,» rääkis 53-aastane Tyson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mike Tyson is in the shape of his life, aged 53. Respect 💪

A post shared by SPORTbible (@sportbible) on

Tyson valmistub parajasti ajalooliseks näidismatšiks teise endise poksi maailmameistri Evander Holyfieldiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles