Selginemine koroonaajal: Argentina tennisetähe armusuhe leidis lõpu

Elu24
Copy
Juan Martin Del Potro in action against Denis Shapovalov

Fever-Tree Championships 2019 at Queen's Club, London on June 19, 2019.
CAP/GOL
©EL/GOL/Capital Pictures
Juan Martin Del Potro in action against Denis Shapovalov Fever-Tree Championships 2019 at Queen's Club, London on June 19, 2019. CAP/GOL ©EL/GOL/Capital Pictures Foto: Elena Leoni/GOL/Capital Pictures/EL/GOL/Capital Pictures

Argentina tennisestaar Juan Martin del Potro läks oma tüdruksõbrast Sofia Jimenezist lahku. Jimenez teatas, et keeruline koroonaperiood süvendas veelgi lõhet nende paarisuhtes. 

Parimatel aegadel maailma tennise edetabelis kõrgel kolmandal positsioonil paiknenud del Potro on võitnud ka ühe suure slämmi turniiri - 2009. aastal jäi ta alistamatuks US Openil, kui finaalis lõi viiesetilises lahingus šveitslast Roger Federeri.

31-aastase tennisetähe ja modellina leiba teeniva 29-aastase Jimenezi suhe kestis peaaegu kaks aastat. 

«Jah, vastab tõele, et minu ja Juani teed on eri suundades läinud. Karantiiniaegadel on oma mõju meile kõigile. Need on ebakindlad ajad, mil kõigil on, mille üle järele mõelda,» ütles Jimenez kohalikus telesaates.

Suhe pragunes juba karantiiniaja esimestel päevadel, mil Jimenez teatas, et armuleek on kustumas.

«Elasime ühe katuse all, kuid tundeid ei olnud enam. Viimase aasta veetsime pidevalt ninapidi koos - võib olla, et liiga palju. Elan nüüd ema juures, usun, et see on parim lahendus,» kinnitas Jimenez.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles