VIDEO ⟩ Eleryn Tiit pandi otse-eetris ebamugavasse olukorda: ma ei taha enam...

Elu24
Copy
Eleryn Tiit «Õhtu!» saates.
Eleryn Tiit «Õhtu!» saates. Foto: Kaader saatest

Eleryn Tiit käis eile «Õhtu!» stuudios oma uut singlit tutvustamas ning sattus ebamugavasse olukorda, kui saatejuht Jüri Butšakov hakkas lauljatari isiklike küsimustega pinnima.

Eleryn andis täna välja loo «Vaikin», millest ta eilses saates rääkimas käis.

«See oli väga raske. Tegelikult ei tulnud see pealkiri juhuslikult, ma võtsin selle ühest konkreetsest situatsioonist, kus ma ei julgenud välja öelda, mida ma tunnen või mõtlen,» tutvustas ta saates singli sünnilugu.

Ta jätkas: «Ma arvan, et see on ka paljude teiste eestlaste probleem. Raske välja saada endast mingeid tundeid. Mõtlesin, et kirjutan need paberile.»

Butšakov ei jäänud aga Eleryni seletusega rahule ning nõudis täpsemat vastust, millest laul kõneleb. «Kas see oli seotud mõne noormehega?» küsis ta.

Eleryn jättis vastuse lahtiseks: «Võis olla.»

Seepeale küsis Butšakov, kas noormees ei tea endiselt, mida Eleryn talle öelda tahtis. «Nüüd ta teab. Aga mis see järgmine küsimus on?» kibeles lauljatar intervjuuga edasi minna.

Saatejuht aga ei jätnud jonni ning uuris, millal see kõik aset leidis. «See oli kindlasti, kui ma olin juba täiskasvanu,» andis Eleryn küllalt lahtise vastuse.

«Mida sa teed?» küsis teine saatejuht Piret Laos naerdes vahele, kuid Butšakov jätkas pinnimist.

Järgmise küsimuse peale ütles Eleryn ausalt välja: «Ma ei arvanud, et kui ma tulen, et niimoodi läheb...»

«Ma vabandan,» põikas Butšakov vahele.

Seejärel jätkasid saatejuhid testiga, mis oli samuti väga isiklik. Näiteks küsiti Elerynilt, mis vanuses oleks kõige vanem mees, kellega ta nõustuks kohtingule minema. «Ma ei taha enam,» vastas lauljatar seepeale.

Natukese aja pärast lisas ta, et talle meeldivad omaealised. Eleryn on 24-aastane.

Butšakov võttis lauljatari vastuse kokku: «Sul ei ole mingit tungi hästi elukogenud mehi taga ajada.»

Veel uuriti Elerynilt, mis on ta suurimad kiiksud ja hirmud ning millist kehaosa ta häbeneb.

Piret Laos võttis kohati ebamugavaks kujunenud intervjuu lõpus kokku: «See oli üks väga omapärane vestlus, mis läks väga isiklikuks.»

Vaata tervet intervjuud:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles