Manchester Unitedi jalgpallimeeskond kogunes neljapäeval esimest korda pärast koroonaviiruse tõttu kehtinud piirangute leevendamist taas täiskooseisus treenima. Ühistreeningule AON Carringtoni treeningkompleksi Manchesteris saabusid vutikuulsused vingete läikivate neljarattalistega nagu peole! Vaata järgi! 

Endine Manchester Unitedi ründaja, praegune peatreener, norralane Ole Gunnar Solskjaer saabus ühistreeningule Range Rover Sportiga, mille hinnad algavad 70 000 eurost. Loomulikult pole see tema ainus auto. Garaažist võib mees valida veel kas S klassi Mercedes Benzi ja MB GLS Coupe või Volvo XC40.
Endine Manchester Unitedi ründaja, praegune peatreener, norralane Ole Gunnar Solskjaer saabus ühistreeningule Range Rover Sportiga, mille hinnad algavad 70 000 eurost. Loomulikult pole see tema ainus auto. Garaažist võib mees valida veel kas S klassi Mercedes Benzi ja MB GLS Coupe või Volvo XC40. Foto: Eamon and James Clarke/Eamonn and James Clarke/PA Images/Scanpix
Hispaanlasest 32-aastane poolkaitsja Juan Mata oma lemmikauto Aston Martin DB9-ga. Auto hind on umbes 175 tuhat eurot. Hispaanlane jaoks pole see teab mis suur summa - täpselt tema nädala töötasu.
Hispaanlasest 32-aastane poolkaitsja Juan Mata oma lemmikauto Aston Martin DB9-ga. Auto hind on umbes 175 tuhat eurot. Hispaanlane jaoks pole see teab mis suur summa - täpselt tema nädala töötasu. Foto: Eamon and James Clarke/Eamonn and James Clarke/PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy