ÄGE VIDEOMEENUTUS ⟩ Kas tunned ära selle kuulsa Eesti muusiku, kes juba kaitseväes bändi tegi?

Elu24
Copy
Karl-Erik Taukari kaitseeväe-aegne bänd Hulio Papa.
Karl-Erik Taukari kaitseeväe-aegne bänd Hulio Papa. Foto: Kanal 2/ «Õhtu!»

Kanal 2 saates «Õhtu!» käis külas muusik Karl-Erik Taukar, kes on neist artistidest, kes juba 22. juunil esineb heategevuskontserdil «Laulud sõdurile». Stuudios käinud muusikuga räägiti ka tema enda kaitseväe kogemusest ning näidati ka üht toredat videot sellest ajast. 

22. juunil toimub iga-aastane heategevuskontsert «Laulud sõdurile», millega kogutakse vigastatud või teenistuses langenud kaitseväelaste laste haridustee või huvitegevuse toetuseks raha. Sel aastal toimub kontsert erakorraliselt Tapa sõjaväelinnakus ja publik saab kontserti nautida Kanal 2 vahendusel. 

Paljud meist ehk ei teagi, aga Taukari puhul on tegemist ka nooremseersandiga. «See tähendab seda, et ma olin piisavalt tubli, et ma sain allohvitseride kursusest nii-öelda läbi,» selgitas Taukar saates. «Kuna ma olin ka eelkutse ajateenija ja läksin juunis, põhikutse tuli alles oktoobris, lõpetasime kõik samal ajal. Ma olin siis see ühesteistkümne kuu mees.»

«Kuna ma olin seal kauem, siis lohutuseks anti kõrgem kraad,» lisas ta lustakalt.

Taukar kinnitas saates ka, et tema on teenistusse alati postiivselt suhtunud. «Hästi palju müüte on kaitseväe kohta,» tõdes muusik. 

Saates tuli välja ka lõbus fakt, et Karl-Erik Taukar kuulus juba kaitseväes bändi, mille nimi oli Hulio Papa. Selle ajast pärineb ka üks hittlugu, mis kannab nime «Tule kui Veebel Tuul».

Vaata noore Karl-Erik Taukari etteastet videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles