USKUMATU ⟩ Uues tõsielusarjas võistlevad 15 meest selle nimel, kes saab võõrale naisele tite teha

Elu24
Copy
Labor of Love
Labor of Love Foto: FOX

USA telekanali Fox uus tõsielusari võtab ilmselt nii mõnelgi «karbi» lahti. Nimelt on selles suhtesaates siht väga selge: naine peab endale leidma paarilise, kellega laps teha.

«Kui bioloogiline kell tiksub, pole enam aega raisata,» antakse treileris vaatajale aimu, mis toimuma hakkab. Esimese peategelase Kristy sõnul on ta 40-aastane naine, kes just pikema suhte lõpetas.

Aeg töötab aga keskikka jõudva naise kahjuks. Nii ongi korraldajad kokku ajanud 15-pealise karja mehi, kellest kõige õnnelikumal võitjal tekib võimalus last sooviv naine rasestada.

Mehed läbivad järgmiste nädalate jooksul mitmeid teste. Nad peavad tõestama, kes neist on Kristy lapsele sobivaks isaks. Mõnel puhul läheb asi õige adrenaliinirohkeks - näiteks laagrit ründava karu eemale hirmutamine.

Esimeses osas anti aga viisakal banketil ahhetavatele meestele kätte proovitopsid. Eesmärk on ju selge - lapsetegu. Seal pidid nad aga tõestama, kas nad sellega üldse hakkama saavad.

«Labor of Love'i» esimene osa jõudis eetrisse 21. mail. Brittide «Armastuse saar» on nüüd häbitute suhtesarjade seas küll lootusetult teisele kohale langenud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles