Apollo Kino taasavab filmisõpradele uksed järgmisel reedel

Elu24
Copy
Apollo Kino popcorn
Apollo Kino popcorn Foto: Apollo Kino

Eesti suurim kinooperaator Apollo Kino taasavab oma kinokeskused järgmisel reedel, 5. juunil. Ainsana jäävad esimeses faasis suletuks Solaris Kino ja Apollo Kino Eeden, mille täpsemad avamiskuupäevad ei ole hetkel teada.

«Saame kõikide kinosõprade rõõmuks lõpuks teatada, et Eesti suurim kinokett avab taas oma uksed,» teatab Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm. Kinosaalide täituvusel jälgitakse suuremate saalide puhul 100 inimese maksimumpiiri ning väiksemate kinosaalide puhul maksimaalselt 50% täituvust, tagades seejuures 2+2 reegli täitmise.

«Pöörame senisest veelgi enam tähelepanu kinoruumide puhtusele, mistõttu desinfitseerime peale igat seanssi kõiki kinotoole ning puhastame iga tunni järel kõiki kontaktpindu kinode müügialal,» kommenteerib Ärm, kelle sõnul kommunikeeritakse mitmeid ettevaatusabinõusid klientidele läbi füüsiliste ja elektrooniliste infokandjate, et tagada võimalikult turvaline ja nauditav kinoelamus. «Kõik töötajad kannavad kaitsemaske ning on läbinud täiendava koolituse, et nad oleksid vajadusel valmis kliente turvalisuse osas assisteerima,» lisab Ärm.

Kinokülastajatele maskide kandmist kohustuslikuks ei tehta, küll aga suunatakse neid regulaarselt käsi desinfitseerima. Kõikidel klientidel, kes ennast halvasti tunnevad või kellel on haigusnähud, palutakse kino mitte külastada.

«Uue nädala kinokava avaldame tavapärases rütmis ehk hiljemalt teisipäeva õhtuks,» ütleb Ärm, kelle sõnul on käesoleval nädalal läbiviidud online turu-uuringu tulemusel näha, et kinosõprade valmisolek kino külastada on rõõmustavalt kõrge. «Omalt poolt oleme teinud väga suuri pingutusi, et tagada klientidele senisest veelgi turvalisem ja mugavam kinoelamus,» kommenteerib Ärm, kelle sõnul käivad ettevalmistused kinoketi taasavamiseks täistuuridel.

Suuri muutusi Apollo kinode külastusprotsessis aset ei leia, sest juba praegu on Apollo kinod ülesehitatud iseteenindusliku kino kontseptsiooni alusel, mis soosib kontaktivaba külastust. «Uuendusena võtame kasutusse paberisse pakendatud paberkõrred ning popkorne katvad kartongist kaaned, et tagada suletud pakend. Apollo staaritoolides ja kinorestoranis serveerime aga edaspidi kõiki roogasid kaanega,» lisab Ärm.

Eesti suurim kinokett Apollo Kino omab kinosid üle Eesti Tallinnas, Pärnus, Tartus, Narvas ja Saaremaal, mahutades 37 saaliga kinodesse 5600 filmihuvilist. 2019. aastal avas Apollo Kino esimesed kinod ka Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles