Avarii põdraga jättis August Hundi solisti Eesti Laulu videost välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele tormanud põder lõhkus Normani auto esiklaasi, nii et koju tuli sõiduk köie otsas vedada.
Teele tormanud põder lõhkus Normani auto esiklaasi, nii et koju tuli sõiduk köie otsas vedada. Foto: Erakogu

«Saime vaevalt 15 kilomeetrit liikuda, kui suur tume kogu üle sõidutee meie poole kihutas. Väga midagi teha ei saanudki - väike äkkpidurdus ja niimoodi see põder mööda kapotti esiklaasi lendas,» meenutab August Hundi solist Norman Salumäe oktoobrikuu avariid Tartu külje all, mistõttu ta Eesti Laulu poolfinaalis võistleva «Tantsulõvi» video võtetelt eemale jäi.

«Keegi õnneks väga viga ei saanud. Mina olin ainus, kes suutis endale kuidagimoodi klaasikillud talla sisse saada.» Norman ütleb, et tegu oli õnneliku õnnetusega.

«Põder plagas metsa tagasi, kuigi tema tulevik väga roosiline ei tundunud, sest kokkupõrke ajal oli kiirus 90 km/h ümber,» oletab noormees.

«Autole sai puksiir järele kutsutud, sest õues oli kõva tuul ja aknapragude vahelt lendas kõvasti väikseid kilde, mis edasisõitmist väga ei soodustanud. Mootor jäi õnneks terveks.»

Samal õhtul jäädvustati pealinnas aga «Tantsulõvi» muusikavideo, milles vihub nüüd elu eest tantsida noor näitleja Mart Müürisepp ja tema kehahööritusi jälgib ükskõiksel pilgul Teele Viira.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles