GALERII ⟩ Vaata, millisteks on sirgunud «Sõprade» sarja näitlejate lapsed

«Sõbrad» Emmydel 2002 (vasakult): David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston ja Matt LeBlanc Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix
Elu24
Copy

Alates tänasest saab Kanal 2 eetris igal argiõhtul kell 21 taas nautida igihaljast USA komöödiaseriaali «Sõbrad». Lastekaitsepäeva puhul vaatame, millisteks maailma ühe läbi aegade menukaima telesarja kuue peaosatäitja lapsed kasvanud on.

Courteney Cox

Kui sarjas abiellus Monica Chandleriga, siis samal ajal sõlmis näitlejanna eraelus igavese liidu USA näitleja David Arquette'iga. 14 aastat kestnud abielust sündis 2004. aasta juunis üks laps, tütar Coco Arquette, kes näib olevat oma täna 55-aastase ema universumi keskpunkt – vähemalt paistab sedamoodi sotsiaalmeediast, kus 15-aastasel musikaalsel ja nägusal neiul endagi menukas kanal on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Easter! ?? ???

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m not one to hold onto things but this was a damn good purchase! 21 years later...

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three words I thought I’d never say.... STOP READING COCO!!! #springbreak #bahamas

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

@cocoarquette_

My isolations ??????????

♬ original sound - music.track

David Schwimmer

53-aastane Rossi kehastanud näitleja sai isaks 2011. aastal, kui talle ja tema toonasele abikaasale, Briti kunstnikule Zoë Buckmanile sündis tütar Cleo. 2007. aastal kohtunud ja 2010. aastal abiellunud paar läks kolme aasta eest lahku, ent Schwimmeril on tütrega jätkuvalt lähedane suhe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caption unnecessary really just hi ✌️

A post shared by Zoë Buckman (@zoebuckman) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Circa 2019 ??

A post shared by Zoë Buckman (@zoebuckman) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In my next lifetime can I come back as a Cleo please?

A post shared by Zoë Buckman (@zoebuckman) on

Lisa Kudrow

Phoebe't kehastanud näitleja abiellus juba 1995. aastal reklaamialal tegutseva Michael Sterniga ning neile sündis poeg Julian Murray Stern, kes on praeguseks juba 22-aastane. Kusjuures, noormehel oli roll ka «Sõprades», ehkki seda vaid lootena ja ema kõhus – kui Phoebe sarjas kaksikuid ootab, on ta ka tegelikult lapseootel.

Lisa Kudrow ja poeg Julian Murray Stern 2019
Lisa Kudrow ja poeg Julian Murray Stern 2019 Foto: David Edwards/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Matt LeBlanc

Sarjas Joey't kehastanud 52-aastane telenägu LeBlanc on alates 2004. aastast tütre Marina Pearl LeBlanci isa. Tüdruku esimesed eluaastad olid näitlejale väga rasked, kuna lapsel diagnoositi düsplaasia, millest ta aga vaprasti välja kasvas. Nüüd on tütrest sirgunud aga juba vaat et naine – pilti näed siit.

Matt LeBlanc kaksikutega, kes seriaalis Rossi ja Racheli tütart Emmat mängisid:

Matthew Perry

Kuigi Chandlerit kehastanud Perry on omal ajal olnud paar selliste tuntud Hollywoodi naistega nagu Julia Roberts ja Lizzy Caplan, siis nurjasid probleemid mõnuainetega nii mehe tervise, ekraanikarjääri kui ka suhted. Kuuldavasti ei mäleta näitleja «Sõprade» kolmandast kuuenda hooaja filmimiseni mitte midagi. Ehkki praegu on 50-aastane Perry ligi 10 aastat aktiivselt paranemise teel ja koguni kainusaktivist, siis pereelu ta siiani teadaolevalt ei ela. Küll aga on tal merevaatega Malibu maja ja palju vaba aega (eriti karantiinis), mida ta pühendab lahkelt elu hammasrataste vahele sattunud inimeste aitamisele.

Jennifer Aniston

Kuigi Rachelit mänginud 51-aastane Aniston on kaks korda abielus olnud ja ohtralt raseduskõlakaid üle elanud, siis pereelu ta siiani ei ela. Küll aga on naise edu meelelahutusäris kolleegide omast mäekõrguselt üle ning Hollywoodi ühe enimtasustatud naisena on talle tänaseni näitlejana nõudlust enam kui küll. Ka on Aniston löönud jala maha produtsendina. Küll aga on suureks kasvanud tema seriaalitütar Emma ehk täpsemalt kaksikud Cali ja Noelle Sheldon, kes kohe-kohe täisealiseks saamas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go Bruins! UCLA ‘24 ??

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The one where it all began.... #friends25 ❤️

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

Alates 1. juunist hakkab Kanal 2 argiõhtuti kell 21 näitama armastatud teleseriaali «Sõbrad» (Friends).

Sari hakkab Kanal 2s jooksma alates päris esimesest episoodist, mis jõudis esmakordselt eetrisse 1994. aasta 22. septembril USA telekanalil NBC. Kokku on seriaalil 10. hooaega ning 236 episoodi, millest viimane jooksis tele-eetris 2003-2004. 

Lustakas komöödia jälgib kuueliikmelise 20ndates eluaastates sõpruskonna elu ja sekeldusi kiire elutempoga New Yorgis ning tegi ülemaailmselt kuulsaks nende osatäitjad: sarjast said tuule tiibadesse näitlejad Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer. 

Hittsarja jõudmise puhul Kanal 2 eetrisse paneb Kanal 2 ühele Eesti sõpruskonnale välja laheda auhinna!

Saada foto või fotod sobrad@kanal2.ee oma vahvast ning sütitavast sõpruskonnast enne koroonat mõnusalt aega veetmas ning inspireeri teisi oma vahvate mälestustega.

Parimad fotod avaldame Kanal 2 ja Elu24 sotsiaalmeedias ning kodulehtedel.

Auhinnaks on kokkamine ja õhtusöök kuuele itaaliapärases restoranis Vapiano.

Fotode saatmisega kinnitad, et oled tutvunud ning nõustud kampaania tingimustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles