Marimell tõmbas Eesti Blogiauhindadele kriipsu peale: see on üks korralik draamaallikas!

Elu24
Copy
Blogijad Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers.
Blogijad Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers. Foto: Erlend Štaub

Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson on juba aastaid korraldanud Eesti Blogiauhindade jagamist, ent tänavu üritust ei toimu ja võib-olla ka mitte tulevikus, sest Marimell otsustas, et nemad sellega enam ei tegele!

«Blogiauhinnad on kindlasti üks korralik draamaallikas, nagu ka blogijad ise. Jumal tänatud, et ma neid enam ei tee,» kirjutab Marimell oma blogis. «Blogiauhinnad on alati olnud kõige kõmulisem asi, sest mitte keegi pole neid teha viitsinud, aga kõigi jaoks võrdus see tasuta jogurtid ja mõttetu diplomite jagamine. Isegi kui keegi julges öelda, et korraldus oli hea, siis leidus 10 kes arvasid vastupidist»

«Aga olgem ausad, kui sa teed üheksa kuud aastast midagi, proovides sealjuures kõigile meeldida (mission impossible!) ja kui see päev lõpuks käes on – tuhandete eurode eest auhindu, kinkekotte, söögid-joogid, koht, õhtujuht, otseülekanne – ja seda suhteliselt olematu eelarvega ja sponsorite toel ja sa saad pärast seda kaks nädalat lugeda «see EBA oli täielik pask», siis.. ei ole hea tunne, ei viitsi enam teha ja ei taha blogijatest mitte midagi kuulda,» lisab Marimell.

Loe lähemalt Marimelli blogist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles