Hirmus, kuid tõsi! NOËPi düstoopiline muusikavideo võib peagi saada reaalsuseks

Elu24
Copy
NOËP
NOËP Foto: Pressimaterjal

Electro-popi viljelev NOËP avaldas hiljuti loo «Young Boy», mida saatmas eriline post-apokalüptilist maailma kujutav animeeritud video. Muusikavideo autor, kelleks on artist ise, nendib, et selline vaatepilt võib peagi saada reaalsuseks.

Muusikavideo temaatika keerleb ümber varasemalt inimeste abilisena tegutsenud roboti, kes leiab end post-apokalüptilisest maailmast. Energiast pakatav ja kaasahaarav lugu «Young Boy» on ood elu täiel rinnal nautimisele. «See elevus, kui kohtud või veedad aega kellegi erilisega, võib justkui tekitada selle sama emotsiooni, mida tundsid olles muretu ja noor,» selgitab NOËP. Isetehtud muusikavideo jälgib futuristliku koduroboti seiklusi post-apokalüptilises Tallinnas, «jutustades teekonnast läbi üksilduse ja sellest, kuidas õnne saladus on õige seltskonna leidmine.»


«Juhul, kui te mõtlete, mis juhtus muusikavideos näidatud maailmaga, siis ma vaatasin eile õhtul saadet «North America with Simon Reeve», kus näidati kliimamuutusest tingitud efekte, nagu veepuudus, metsatulekahjud, põllumajanduse hävimine ning inimestevahelised konfliktid, mis lähevad nende muutuste tõttu järjest tõsisemaks,» seletas NOËP sotsiaalmeediasse läkitatud postituses. «Selle jama tõttu, mis maailmas praegu toimub, peab väike robot Bob tulevikus üksinda mööda Tallinna tänavaid liikuma, tundes end kindlasti ülimalt üksikuna.»

NOËP'i uuest loost ja tegemistest saad lähemalt teada Elu24 hiljutise live-intervjuu järelvaatamisest!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elu24.ee (@elu24.ee) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles