Orgia, narkootikumid, relvad: kuulsa Sloveenia vutikohtuniku karjäär võib olla ohus

Elu24
Copy
Jalgpallikohtunik on Slavko Vincic (fotol kollases) on tuntud punaste kaartide kergekäeilise jagamise poolest. Seksipeol osalemise tõttu võib nüüd punast kaarti näha hoopis sloveeni kohtunikukarjäär.
Jalgpallikohtunik on Slavko Vincic (fotol kollases) on tuntud punaste kaartide kergekäeilise jagamise poolest. Seksipeol osalemise tõttu võib nüüd punast kaarti näha hoopis sloveeni kohtunikukarjäär. Foto: STEPHANE MAHE/Reuters/Scanpix

Sloveenia jalgpallikohtuniku Slavko Vinčići nimi pole jalgpallimaailmale võõras, ta on vilistanud juba Meistrite liiga mänge ja ka Euroopa liiga kohtumisi. 

 40-aastasel sloveenil võiks paar head aastat veel kohtunikuna ees olla, kuid värskelt lahvatanud skandaal võib selle lõpetada. See puudutab seksi, prostitutsiooni, narkootikume ja relvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taj dan, moj novi zivot 💪🏽❤️ 06.05🙏🏽 @beautystudiococoti

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Igal juhul ei ole tippkohtuniku mainele üles kerkinud skandaal ilmselt kuigi kasulik. Vinčić osales Bosnias ja Hertsegoviinas Bijeljinas toimunud ebaseaduslikul seksipeol. See selgus politsei poolt korraldatud haarangu käigus, kus sloveen oli 26 arreteeritud inimese hulgas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@_trecanne_ @gastropubmalina Foto: @itzsrecko 💪🏽😊

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Meedia teadete kohaselt korraldas peo Instagrami superstaar Tijana Maksimovic, kes oli peoseltskonnas viibivatele härradele ka koos mitme teise naisega seksuaalteenuste jaoks kättesaadav. Meediale teadaolevalt on politsei peolt leidnud ka suures koguses narkootikume, sularaha ja mitmeid tulirelvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 @bojan_marinkovic

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Vutikohtunik ise väidab, et tema peolviibimine oli puhas juhus, see kõik juhtus vaid kogemata. «Pärast äripartneritega kohtumist kutsuti mind peole. Ma ei tundnud sealseid inimesi üldse,» vabandas Vinčić Sloveenia meediale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles