«Eesti supermodelli» saatejuhiks saab Kaja Wunder?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Wunder.
Kaja Wunder. Foto: Erakogu

Õhtulehe andmetel astub peagi Kanal 2s jooksma hakkava «Eesti supermodelli» saatejuhi kingadesse Londonis resideeriv seltskonnadaam ja kunagine modell Kaja Wunder. Nimelt olla kaunitari nähtud hiljuti ringi liikumas saate võtetel. 

Algselt spekuleeriti, et supermodelli Tyra Banksi juhitud glamuurse reality-show «America`s Next Top Model» Eesti versiooni saatejuhiks saab üks maailma kuulsamaid eestlasi, supermodell Carmen Kass. Väidetavalt ei nõustunud viimane siiski saates osalema.

Saatejuhtideks on pakutud ka maailma moelavadel kuulsust ja rikkust kogunud Tiiu Kuiki ja Karmen Pedarut.

Elu24 andmetel võib «Eesti supermodelli» saatejuhiks olla aga hoopis kunagi Tallinna ühe teatri fuajeest tänase supermodell Karmen Pedaru leidnud MJ Model Management´i emand Margit Jõgger.

Agentuurid, kellega Jõggeri agentuur tihedalt koostööd teeb on näiteks: Ford (New Yorgis), Oui (Pariisis), Premier (Londonis) ja Elite (Londonis, Milaanos, Pariisis).

Premier Model Management teeb koostööd ka tulevase saatega «Eesti supermodell». Nimelt modell, kes selle saate võidab, saab taskusse ka lepingu Premier Model Managemendiga.

Seega võib kunagine modell ja seltskonnadaam Kaja Wunder olla lihtsalt üks saate külaliskohtunikest.

Kes on Kaja Wunder?

Ta on sündinud 1968 Tallinnas, lõpetanud Tallinna 2. keskkooli ning õppinud kolm aastat TPIs informaatikat.

Ta on 183 cm pikk ja tähemärgilt Kaljukits.

1986. aastal sõlmis abielu kümnevõistleja Marko Vunderiga, 1987.aastal sündis neile tütar Johanna.

1990. aastal asus ta elama Stockholmi, 1993 alustas modellitööd, algul Rootsis ja Itaalias, 1993 Pariisis ja 1996 Londonis modelliagentuuris Models 1.

Hetkel elab Londonis, on lahutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles