End Playboys uhkelt svingeriks kuulutanud näitleja abielu põrutas karile

Elu24
Copy
Näitleja Thomas Middleditch ja Mollie Gates 2016. aastal.
Näitleja Thomas Middleditch ja Mollie Gates 2016. aastal. Foto: Frazer Harrison/AFP/Scanpix

Kanada näitleja Thomas Middleditch (38) uhkustas möödunud aastal Playboy ajakirjale, et on koos abikaasaga svingerid. Nüüd nõuab Gates mehelt lahutust, vahendab People.

Thomas Middleditch, kes on enim tuntud auhinnatud HBO telesarjast «Silicon valley», rääkis 2019. aasta septembris Playboy ajakirjale, et nad on abikaasaga svingerid (paarid, kes vahetavad teineteisega partnereid) ja see on päästnud nende abielu.

Paar abiellus 2015. aastal ning Middleditchi sõnul otsustasid nad oma abielu teistele paaridele avada vahetult pärast seda, vahendab Playboy

«Alles pärast abiellumist ütlesin «Mollie, vabandan, aga peame hakkama ebatraditsioonilisteks»,» rääkis Middleditch üheksa kuud tagasi Playboyle.

«Tema tunnustuseks, selle asemel, et öelda «Käi p***e, ma lahkun», oli ta selline: «mõtleme midagi välja»,» kirjeldas näitleja oma abikaasa reaktsiooni. 

«Ma nimetan ennast alavääristavalt perverdiks, kuid see ei ole nii. See lihtsalt meeldib mulle. Ma olen seksuaalne,» avaldas mees septembris. Middleditch nentis ka seda, et arvas alati, et on sisimas ikkagi romantik ning muutub romantiliseks abielludes.

Middleditchi sõnul päästis paaride vahetamine küll nende abielu, kuid tõdes toona, et vaatamata rangetele reeglitele tekitas see paari vahel ka pingeid. 

Küllap läks olukord vähem kui aastaga veelgi pingelisemaks, sest nüüd on Middleditchi abikaasa, Mollie Gates, nõudnud mehelt lahutust.

Gates andis lahutuspaberid sisse 28. mail ja tõi põhjuseks paari vastuolulised erinevused.

«Nad hoolivad üksteisest väga ja jäävad sõpradeks,» rääkis allikas meediaväljaandele People. Kostüümidisainerist Gates nõuab mehelt ka ülalpidamiskohustuse täitmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles