INTERVJUU ⟩ Lauljanna Eleryn Tiit vajus laua alla, kui nägi saatejuhtide uskumatut kingitust

Elu24
Copy

MyHits Live's oma uut singlit esitanud noor lauljanna andis ka ka meeleoluka intervjuu. Saatejuhtide kingitus tuletas talle aga ootamatult meelde eelmisel nädalal «Õhtu!» saates antud piinlikult isiklikke vastuseid.

MyHitsil käis külas täiskohaga laulja ja laulukirjutaja Eleryn Tiit. Neiu rääkis raadio hommikuprogrammis uue loo avaldamisest, lepingust plaadifirmaga ning sellest, kes tegelikult viimase «Su nägu kõlab varsti tuttavalt» hooaja võitis.

Saatesse võtsid Indrek Vaheoja ja Jüri Pootsmann ta vastu aga suisa õõvastava kingitusega. Nimelt sai neiu endale tordi, millel olid varbad! Veidral kingil on aga ajalugu – nimelt vastas Eleryn hiljuti «Õhtu!» saates mõnele piinlikule küsimusele ja tunnistas, et kehaosadest kõige ebameeldivamad tunduvad talle varbad.

«Ei!» karjatas lauljanna, kui tort laua alt välja võeti. «Ja ta vajub laua alla! Ja ta sõna otseses mõttes vajus laua alla,» vahendas Indrek Eleryni reaktsiooni kuulajatele. «Need on sinu varbad!» kinnitati lauljannale. «Miks nad tordi peal on?» ei olnud Eleryn üldse kindel.

Kui 24-aastane neiu taas rääkima sunniti, avaldas ta aga mõndagi uue singli saamisloo kohta. «Oled nüüd ka suure maailmakuulsa plaadifirma katuse all – Sony Music?» meenutas Jüri. Eleryni sõnul on seal tõeliselt tore ning ta on tänulik tiimile, kes teda iga päev aitab asjadega, millest jõud üle ei käi.

Singli sõnade ja muusika loomisega tegeles Eleryn aga ise, seal oli samuti kõrval mitu olulist inimest. «Raheliga (parim sõbranna) on selline lugu, et temaga me arutamegi hästi palju,» kirjeldas lauljanna. Nii läkski ta sõnadega sõbranna juurde, kus need said hoolega üle vaadatud.

Indrek tuletas aga meelde, et Eleryn on ka «Näosaates» juba karastunud. Tema kasutas aga võimalust ning kinnitas kes SNKT viimase hooaja võitis. «Kallid kuulajad, mina ei võitnud «Näosaadet», ma jäin teiseks. Võitis Madis Arro.» Segadus lahendatud – Arro võitis hooaja, kuigi Elerynil oli enim saadete võitusid!

Kuula kogu meeleolukat intervjuud SIIT.

Vaata ka Eleryni esitamas värsket singlit «Vaikin».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles