LÕBUS VIDEO ⟩ Põlva eri – poisid tegid Passatis sõidu pealt raju grillipeo (1)

Elu24
Copy
Grillipidu kiires Passatis
Grillipidu kiires Passatis Foto: Kuvatõmmis

Lõuna-Eesti meeste sõit sai videole ning pälvis sotsiaalmeedias tohutut tähelepanu. Nüüd selgub, et on võimalus legendaarne auto võileivahinna eest endale osta.

Algul grupivestlustes levima hakanud ning siis Facebooki gruppidesse levinud video on levinud kulutulena. Sealt võib näha, kuidas seltskond mehi on sõidule viinud vanema Volkswageni. Hoogne sõit ei sega aga tagapingi asukatel suisa grillipidu korraldamast.

Loomulikult on terve masin suitsu täis. «Mingi Passati istmel teeme lihtsalt grilli!» hõiskab kaameramees, teised huilgavad entusiastlikult kaasa.

Street.ee grupis kommenteerivad videot mitmed kotkasilmad. Nimelt on Passati näidikuplokis põlemas terve armee ohutulesid, mis näitavad auto kehvapoolset tervist.

Üks Facebooki kodanik leidis sama auto aga täna müügigrupist. Seal on ülevaatuseta, mõrase klaasi ja mitme teise probleemiga Lõuna-Eestis legendaarne liikur müügis vaid 250 euro eest. Peale kauba saab ka isuäratava vorstilõhna!

Kuulutuse järgi võib otsustada, et kiire grillipidu leidis aset kuskil Viljandi lähistel. Kui Elu24-l õnnestub leida pidutsejad üles, lisame kindlasti ka nende kommentaari!

Vaata videot allpool!

Auto on juba müügis
Auto on juba müügis Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Lõuna-Eesti suvepäevad!

Posted by Küll Välja Mädaneb on Teisipäev, 2. juuni 2020
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles