VIDEO ⟩ Naisvabavõitleja eriline video ajas staarkolleegi marru

Elu24
Copy
USA profivabavõitleja Macy Chiasson (vasakul) võttis noore kollegi video kohta kõvasti sõna.
USA profivabavõitleja Macy Chiasson (vasakul) võttis noore kollegi video kohta kõvasti sõna. Foto: SIMON HASTEGÃ& RD via www.imago-images.de/imago images/Bildbyran/Scanpix

Vabavõitleja karjääri alustav Valerie Loureda avastas, et video esitlemine on tõhus marketingivahend, et karjääriredelil järgmisi samme võtta.

Profivabavõitleja Macy Chiassonile aga meeldi, kuidas 21-aastane võitluskaaslane ennast presenteerib.

Loureda avaldas endast video, kus ta on jõusaalis treeningriietes ja tantsib. Napis liibuvas riietuses rütmikad tantsuliigutused ja pepu hööritamine ajas 28-aastase Chiassoni marru. Ameeriklanna arvates rikub video naisvabavõitlejate mainet ning alustas noorema kolleegiga sõnasõda. 

 «Lol. No f**k, ma ei suuda enam. Kas see ongi sõnum, mille tahame endast jätta tulevikule, nende seas ka naistevihkajatele? Peame olema eeskujuks, mitte ainult meeldima meestele ja strippama,» kirjutas Chiasson. 

Nagu arvata võis, võttis noorem vabavõitleja kohe tuld.

«Kuule plika, miks sa alandad teisi, et ennast upitada. Kes ütles, et teen midagi meestele?Olen võidelnud kahe-aastasest saati. Ja nii, nagu sinul on tatöveeringud, on minu jaoks tantsimine. Simpel.»

Chiasson sellist selgitust ei uskunud.

«Mõistan täielikult tugevaid ja seksikaid naisi, kuid see video polnud midagi sellist. Oled võitlusrõivastuses, kindad käes ja hambakaitsed suus. Annad inimestele väära ettekujutuse meie alast. Lood pildi, nagu selline hööritamine olekski vabavõitlus,» põrutas Chiasson.

«Ehh, video näitab, et ka meie alal on võimalik olla seksikas ja tugev,» vastas Loureda.

«Aga kas sina oled? Mõned meist ikkagi hoolivad naiste vabavõitlusest ja üldse naiste spordist. Sina müüd seksi, mitte vabavõitlust,» lõpetas Chiasson. 

Diskussiooni mõlemad osapooled said tuge ka oma fännidelt. 

Loureda on seni võitnud kaks matši, kuid need pole olnud väga kõrgetasemelised. Chiasson on kõvemaid UFC naisvabavõitlejaid. Ta on võitnud kuus ja kaotanud ühe kohtumise. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles