Suvekontserdid on tagasi! nublu, 2 Quick Start ja Karl-Erik Taukar esinevad peagi Tallinna Lauluväljakul

Elu24
Copy
Foto: Rauno Liivand

Oma lemmikartistidega taaskohtumist igatsevad fännid saavad taas Laulukaare alla koguneda 2-4 juulil, kui kolmel järjestikusel õhtul astuvad vabas õhus üles nublu, 2 Quick Start ja Karl-Erik Taukar.

Pärast pikka pausi on artistidel võimalik päris kontserdiformaadi juurde naasta ja kohtuda publikuga silmast silma, mis tõotab tulla igati põnev ja kauaoodatud kogemus nii publikule kui muusikutele. Neljapäeval, 2 juulil astub üles nublu ning reedel Quick Start, kes pole kumbki sel aastal veel ühtegi avalikku kontserti andnud. Laupäevasel Lauluväljaku-kontserdil esitab armastatud lugusid Karl- Erik Taukar, kes esines Apollo Kino autokontsertide sarja lõppsessioonil väljamüüdud autopublikule. 

Selleks, et kontserdielamus oleks turvaline, eraldatakse Laulukaare all külalistele 2+2 reeglitele vastavad kohad. Pileteid müüakse igale kontserdile vaid 1000, mis tagab igale külastajale väga hea vaatega istekoha otse lava vastu. Külalisi ootab ees hea ning turvaline asukoht, kaunis suveõhtu ning Eesti muusikute paremik!

Kolmel õhtul astuvad publiku ette armastatud Eesti muusikud:
Neljapäev, 02.juuli – 2 QUICK START
Reede, 03.juuli – NUBLU
Laupäev, 04.juuli – KARL-ERIK TAUKAR

2.–4. juulil Tallinna Lauluväljakul toimuvate suvekontsertide piiratud kogus pileteid on alates tänasest müügil Piletilevi ja Ticketer keskkonnas.

Külalistele on tehtud avalikud punktid desoainete kasutamiseks. Korraldajad panevad südamele, et haigustunnuste puhul jääksid külastajad koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles