Tõeline trennihull: Ronaldo näitas itaallastele, miks ta nii hea on

Elu24
Copy
Jalgpalliklubi Torino Juventuse superstaar hämmastas itaallasi oma trennihimuga.
Jalgpalliklubi Torino Juventuse superstaar hämmastas itaallasi oma trennihimuga. Foto: www.imagephotoagency.it via www.imago-images.de/imago images/Gribaudi/ImagePhoto/Scanpix

Noortele sportlastele räägitakse sageli, et grupitreeningutest ei piisa, kui soovid tippu jõuda - tuleb teha ka eratrenne ning omal käel harjutada, sest nii teevad parimatest parimad.

Portugali vutitäht Cristiano Ronaldo on siinkohal hea näide. Ronaldo on tuntud, kui ülikõva treenija. Ta teeb alati rohkem harjutusi, kui ette nähtud ning kannab ekstra hoolt oma keha füüsilise konditsiooni eest. 

Teisipäeval pani Ronaldo aga itaallased tõsiselt üllatuma, kui jalgpalliguru treenis omaette neli tundi järjest enne Torino Juventuse plaanikohase treeningu algust.

Itaalia väljaande Tuttosport teatel saabus 35-aastane Ronaldo harjutama kell 12.52 ning töötas väikeste pausidega neli tundi järjest, samas kui Juventuse peatreeneri Maurizio Sarri juhendamisel toimunud treening algas alles kell 17.00.

Itaalia jalgpalli kõrgliiga Serie A mängud jätkuvad taas 20. juunil. Ronaldo koduklubi Juventus on sarja liider, ühe punkti kaugusel asub Roma Lazio. Mängimata on veel 12 vooru. Ronaldo on põmmutanud 21 väravat, enim skoorinud on Lazio mängumees Ciro Immobile, kelle arvel on 27 tabamust.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles