Saksa naiskulturisti uus soeng tekitas sotsiaalmeedias julma vastukaja

Elu24
Copy
Saksa kulturist Caroline Robens.
Saksa kulturist Caroline Robens. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Caroline Robens on kulturist ja peab koos abikaasa Andreas Robensiga Mallorcal jõusaali. Sakslastest abielupaar on kodumaal tuntud telesarjast «Goodbye Deutschland», mis räägib Saksamaalt alaliselt lahkunud inimestest.

Paari ühisel Instagramikontol on ligi 40 000 jälgijat, kuid kogu tähelepanu pole kaugeltki ainult positiivne, sest Caroline on saanud oma välimuse kohta kohati väga julma tagasisidet.

Robens tegi hiljuti postituse, kus presenteeris oma uut soengut - kehaehitaja oli pärast koroonapandeemia tõttu kehtestatud liikumiskeelu lõppu üle pika aja juuksurit külastanud. 

«Olen jälle blond! Kas pole ilus! Pärast pikka pausi jälle juuksuri juures. On täiesti eriline tunne,» kirjutas naine.

Osa inimesi küll kiitis kulturisti värsket stiili ja õnnelikku naeratust, kuid uus soeng polnud paljudele meeltmööda ning nii tekkis kolekommentaaride sadu. 

«Miks su juuksed ühelt poolt nii lühikesed on? Sa pole üldse naiselik,» kritiseeris üks.

Caroline Robens ei jäänud ammuli sui kommentaare lugema, vaid reageeris koheselt: «Sest ma võin seda endale lubada! Võib olla ajan teiselt poolt ka juuksed ära. Võib olla ajan ennast täiesti kiilaks. Kes otsustab, mis on ilus või kole? Või mis on normaalne? Miks inimesed ei julge jääda iseendaks,» põrutas ta.

Mõned kommentaarid mõnitasid isegi Caroline sugu. 

«Oled sa mees või naine,» uuris üks kommentator.

«Ilma rindadeta oleksid sa kindlasti mees. Su näos pole midagi naiselikku,» klähvis kolmas.

«Kas sa oled rumal või oled sa rumal,» vastas kulturist.

Caroline ja Andreas kohtusid 2010. aastal ja juba viie kuu pärast nad abiellusid. Andreasi mahitusel hakkas naine tegelema kulturismiga. Kritiseerijate meelehärmisks on paaril ka palju fänne.

«Minu arust oled kuul tüüp. Sa ei anna alla ja jääd endale truuks,» sõnas toetav kommentaator.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles