KINOD AVATUD ⟩ 7 värsket filmi, mida nüüd jälle pimedas saalis vaadata saab

Spekter
Copy
«Suvetüdruk»
«Suvetüdruk» Foto: bestfilm.eu

Alates tänasest on kõikidele filminäljas kinosõpradele taas avatud Apollo Kinode hubased saalid, kus tulevad suurel ekraanil näitamisele värsked filmid, mis koroona tõttu edasi lükatud või teenimatult lühikest ekraaniaega said. Siin on 7 filmi, mida kindlasti tasub kinno vaatama minna!

«QT8: Esimesed 8 filmi» (QT8: The First Eight)

Dokumentaalfilm, mis räägib ühe ajaloo suurima filmigeeniuse Quentin Tarantino elust ja ning tema esimesest kaheksast filmist. Filmis saavad sõna Tarantino filmide põhinäitlejad (Samuel L.Jackson, Bruce Dern, Kurt Russell, Christoph Waltz, Diane Kruger, Jennifer Jason Lee), kas aitavad lahendada mõistatust, et kes ta tegelikult on ja mis teeb temast sellise filmilavastaja, kellega kõik tahavad koostööd teha ning kelle karjääris ei ole ühtegi möödalaskmist.

«Suvetüdruk» (Une fille facile)

Naima elab emaga Lõuna-Prantsusmaal Cannes’is ja on saanud just 16-aastaseks. See on vanus, kus tuleb otsustada, mida eluga edasi teha. Suvevaheajal saabub Naimale külla temast vanem ja kogenum nõbu Sofia. Sofial on käevangus Chaneli kott, millest ka Naima salamisi unistanud on. Neiud naudivad koos päikesevanne, kohtutakse sõpradega, elu on muretu. Ühel sumedal õhtul satuvad nad Sofia eestvedamisel luksuslikule jahile, kus on peremeesteks keskealised Philippe ja Andrès. Tekib neljane seltskond, kes veedavad koos mõned päevad ja ööd. Pärast kõiki neid seiklusi jõuab Naima otsusele, millise tee ta tulevikuks valib. Päikseline draama linastus 2019. aastal Cannes’i filmifestivalil Director’s Fortnight programmis ja pälvis seal prantsuskeelsete filmide hulgas Stsenaristide Gildi peaauhinna.

«Ma loodan veel» (I Still Believe)

Inspireeriv ja ajatu muusikaline draama romantikafännidele ja noortele armunutele, kes usuvad või tahavad uskuda, et armastus võib muuta maailma. Edetabeleid vallutanud laulja Jeremy Campi elul põhinev südamlik ja romantiline linalugu annab võimaluse uuesti armastuse ime avastada. 

«Edasi» (Onward)

Disney Pixari stuudio animatsioonivõlurid on tuntud oma piiritu fantaasia ja emotsionaalsete lugude poolest, mis puudutavad igas vanuses vaatajaid. Nende uusim maiuspala «Edasi» ei ole erand. Loo peategelasteks on haldjatest vennad Ian ja Barley Kerjalg, kes peavad asuma ohtuderikkale teekonnale, avastamaks, et nende maailmas on siiski veel kohta maagiale. 

«Ürgne kutse» (The Call of the Wild)

Elas kord suure südamega koer nimega Buck, kes rööviti oma kodust Californias ning toimetati kaugele, Alaska lumiste mägede vahele, keset Yukoni kullapalaviku möllu. Sealsetes rasketes oludes saab temast kelgukoer. Seal saab Buckile osaks tema elu suurim seiklus, mille käigus ta leiab oma koha maailmas ning saab iseenda peremeheks. Haarava seiklusfilmi aluseks on Jack Londoni 1903. aastal avaldatud legendaarne klassikateos. Peaosas Harrison Ford.

«Kuuba võrgustik» (Wasp Network)

1990ndate alguse Havanna. Kuuba piloot René González (Edgar Ramírez) varastab lennuki ja põgeneb kodumaalt, hüljates armastatud naise (Penélope Cruz) ja tütre. Ta alustab Miamis uut elu. Peagi jõuavad sinna teisedki Kuuba põgenikud ja luuakse spioonide võrgustik, mille eesmärk on saarel terrorirünnakuid korraldanud vägivaldsetesse Castro-vastastesse organisatsioonidesse infiltreeruda.

«Bloodshot» (Bloodshot)

Menukal koomiksiromaanil põhinevas filmis kehastab Vin Diesel hiljuti lahingus hukkunud sõdurit, kelle RST korporatsioon Bloodshoti-nimelise superinimese ellu äratab. Nanotehnoloogiast kubisev veri teeb temast peatamatu jõu. Ta on varasemast tugevam ja suudab hetkega terveneda. Kuid lisaks kehale mõjutab firma ka tema mõistust ja mälestusi. Ray ei tea enam, mis on tõeline ja mis ei ole, kuid ta võtab oma ülesandeks see välja selgitada.

*

Uuesti on kinodes ekraanil kodumaised hitid «Sipsik» ja «Asjad, millest me ei räägi» ning mitmed publikulemmikud. Vaata Apollo Kino värsket kava siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles