PILDID JA VIDEO ⟩ Las Vegase kasiinodele joosti pärast 11 nädalat tormi

Inna-Katrin Hein
Copy

Ameerika Ühendriikide tuntud kasiinolinn Las Vegas avas pärast 11 nädalat kestnud koroonakarantiini end taas külastajatele.

Hasartmängude mängijad ja Las Vegasega tutvuda tahtjad haarasid võimalusest ja saabusid linna 4. juunil, mil kõik paigad taasavati, teatab afp.com.

Kasiino The D korraldas Las Vegasesse kogu USAst tasuta lennureise, et taas mängud käima ja jalad alla saada.

Maailmakuulsa Bellagio hotelli ees asuvad purskkaevud käivitati 4. juunil enne kui kell 10.00 kohaliku aja järgi kasiinod avati.

Las Vegase kuulus Bellagio hotell ja selle ees olevad purskkaevud
Las Vegase kuulus Bellagio hotell ja selle ees olevad purskkaevud Foto: RONDA CHURCHILL/AFP/Scanpix

Stripil asuvad poed avasid taas oma uksed külastajatele.

Kasiinode avamine toob kaua oodatud «rahasüsti» Las Vegasele, mis on nii nagu paljud teised paigad, kannatanud koroonapandeemia piirangute ja sulgemiste tõttu

Las Vegase kasiinodes ja mängusaalides kehtivad seni sotsiaalse vahemaa piirangud. Näiteks tohib blackjacki laudades olla maksimaalselt korraga kolm mängijat, lisaks eraldatakse töötajad mängijatest pleksiklaasiga.

Mängusaalides, kus on mänguautomaaid, on üle ühe automaadi kinni, et mängijate vahel oleks turvaline vahemaa. Kõikidel kasiinodes ja hotellides viibijatel tuleb maske kanda.

Las Vegase kasiinod vaastid taas uksed 4. juunil. Mänguautomaadid on mängusaalides avatud üle ühe, et saaks hoida distantsi
Las Vegase kasiinod vaastid taas uksed 4. juunil. Mänguautomaadid on mängusaalides avatud üle ühe, et saaks hoida distantsi Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Las Vegase hotellid ja restoranid on avatud, kuid ööklubid jäävad veel kinni.

Osades kasiinodes ja hotellides mõõdetakse uksel inimeste kehatemperatuuri.

Kehatemperatuuri mõõtmine Las Vegase Bellagio hotell-kasiinos
Kehatemperatuuri mõõtmine Las Vegase Bellagio hotell-kasiinos Foto: RONDA CHURCHILL/AFP/Scanpix

Linnas kõikjal on käte pesemise ja desinfitseerimise kohad.

Nevada osariigis, kus asub Las Vegas, on koroonaviiruse diagnoosi saanud ligi 9000 inimest ja viirushaigusse on surnud 429 inimest. Paranenute kohta andmed puuduvad.

USAs on koroonaviiruse diagnoosiga 1,91 miljonit inimest, viirushaiguse tõttu on surnud 110 000 inimest ja paranenud on 439 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles