PILDID ⟩ Ooperilaulja Triin Lellep poseeris Prantsusmaal erootilise alatooniga ajakirja jaoks: sai kringliks külmetatud

Elu24
Copy
Ooperilaulja Triin Lellep.
Ooperilaulja Triin Lellep. Foto: Andres Haabu

Skandaalne ooperilaulja Triin Lellep astus pärast paariaastast vaheaega taas üles modellina, kui poseeris Pariisi südalinnas uuele moe- ja kunstiajakirjale BEYONDall, mis on tähelepanu köitnud kergelt erootilise kallakuga.

Kuus aastat Prantsusmaa pealinnas elanud ja musitseerinud Lellep jäi mullu sügisel Pariisis soolokontserdil esinedes silma ukraina stilistile Tania Tukale, kes kutsus teda varakevadel enne koroonakriisi vallandumist demonstreerima Ukraina kõrgmoodi.

Tuka on ukraina moe Prantsusmaale tooja ning ta soovis Lellepi abil korraldada uhke pildiseeria, et reklaamida ukraina moekunsti ka mujal maailmas.

Kaks tundi pildistamist märtsikuises rõskes ja külmas Pariisis sundis Lellepit mitu korda sooja otsima, sest kleidid ja kostüümid, milles tuli poseerida, olid enamjaolt õhulised ja õhukesed.

«Jälle üks fotosessioon, kus sai kringliks külmetatud,» meenutas Lellep. «Eriti huvitav oli mulle see, et teen fotodel alati oma parima naeratuse, aga siin ei läinud see üldse läbi. Fotograaf manitses kogu aeg tõsine olema, nagu modellidele kord ja kohus.»

Varem on Lellep korduvalt poseerinud iisraeli-ameerika fotograafile Ezra Gozo Mansurile. Pildid, kus ta on olnud modelliks, on rippunud näitustel mitmel pool maailmas ning võitnud ka auhindu.

Fotograaf Constantine Enquisti pildid ukraina uusimat kõrgmoodi kandvast Lellepist ilmusid end provokatiivseks ja julgeks moe-, kunsti- ja kultuuriajakirjaks tituleeriva BEYONDalli mainumbris.

Väljaanne kuulutab, et pakub avaldamisruumi nii tuntud kui paljulubavatele kunstnikele ega pelga ka erootikat: kaanel on olnud nii paljaid kui poolalasti naisi kui mehi. Lellepi piltide juures siiski midagi erootilist polnud.

Triin Lellep rahvusvahelises ajakirjas BEYONDall.
Triin Lellep rahvusvahelises ajakirjas BEYONDall. Foto: Pressimaterjal
Triin Lellep rahvusvahelises ajakirjas BEYONDall.
Triin Lellep rahvusvahelises ajakirjas BEYONDall. Foto: Pressimaterjal
Triin Lellep rahvusvahelises ajakirjas BEYONDall.
Triin Lellep rahvusvahelises ajakirjas BEYONDall. Foto: Pressimaterjal

Täna õhtul annab Lellep koos Mart Sanderi, tšellist Silvia Ilvese ja akordionist Tiit Kallustega Elu24 vahendusel veebikontserdi prantsuse muusikast. Vaata otseülekannet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles