Briti pensionär jättis oma petvale 27-aastasele abikaasale kopsaka päranduse

Elu24
Copy
Endine kirikuõpetaja Philip Clements koos oma abikaasa, Florin Mariniga.
Endine kirikuõpetaja Philip Clements koos oma abikaasa, Florin Mariniga. Foto: SWNS.com/Scanpix

Endine kirikuõpetaja Philip Clements suri koroonaviiruse pandeemia ajal 81-aastaselt. Oma kopsaka päranduse jättis briti pensionär enda 27-aastasele abikaasale, kes teda juba paar kuud pärast pulmi pettis, vahendab Mirror.

Inglismaal kirikuõpetaja ametit pidanud Philip Clements kohtas oma rumeenlasest abikaasat Florin Marinit kohtinguportaalis Gaydar. Vaatamata suurele vanusevahele (54 aastat) otsustasid nad paar aastat pärast internetis kohtumist abielluda.

2017. aastal pärast pulmi müüs Clements oma kodu Inglismaal maha ja kolis Rumeeniasse, kuid peagi hakkas nende abielu mõranema. Nimelt ei olnud Clements rahul, et tema noor kaasa klubides pidutseb. Siis, paar kuud pärast pulmi, pettis Marin oma pensionärist abikaasat hispaanlasega ning Clements kolis tagasi Inglismaale.

Aastaid lahus elanud paar leppis aga selle aasta märtsis ära ning pensionär teatas, et talle teeb rõõmu, kui Marin omaealistega geiklubis pidutseb. «Ma tean, kui tal on kiire ja ma ei tohi teda segada ning pean talle ruumi andma,» rääkis Clements mõned kuud tagasi. Pensionäri sõnul käis noormees enda vanustega klubis aega veetmas vähemalt kord nädalas.

Paar abiellus vaatamata suurele vanusevahele 2017. aastal. Paar kuud pärast pulmi pettis noor rumeenlane pensionäri hispaanlasega.
Paar abiellus vaatamata suurele vanusevahele 2017. aastal. Paar kuud pärast pulmi pettis noor rumeenlane pensionäri hispaanlasega. Foto: Kent Live / SWNS.com/Scanpix

Clementsi tervis halvenes koroonaviiruse pandeemia ajal, kui pensionär oli Rumeenias ning ei saanud eriolukorra tõttu tagasi kodumaale. Marini sõnul oli mehel mitmeid terviseprobleeme, kuid eriolukorra tõttu ei saanud ta endale vajalikke ravimeid, mis hakkasid tal otsa saama.

Lõpuks viis rumeenlane oma abikaasa haiglasse. Clementsil ei olnud küll koroonaviirust, aga mees langes haiglas olles koomasse ning suri. Marin oli samal ajal kodus ning sai abikaasa surmast teada telefonitsi.

Olgugi, et abielupaari suhe oli algusest peale veidi konarlik, jättis Clements pärast oma surma rumeenlasele kopsaka päranduse.

Juhul, kui Marin enam ei abiellu, saab ta elu lõpuni elada Clementsi pensionist, mis on 2000 naela ehk 2247 eurot kuus. Lisaks pärandas Clements Marinile oma maja, mille väärtus on 100 000 naela (112 342 eurot) ja rumeenlasele sai ka 150 000 naela (168 513 eurose) kindlustuselt.

Philip Clements (vasakul) koos oma noore rumeenlasest kaasaga nende pulmapäeval.
Philip Clements (vasakul) koos oma noore rumeenlasest kaasaga nende pulmapäeval. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Marin ütles meediale, et ta nuttis pärast Clementsi surma kaks päeva, kuid sellega tema leinaperiood piirdus.

«Inimesed arvavad, et ma olen lesk musta mütsiga, kes nutab, ja ma nutsingi aga kahest päevast piisab,» tunnistas Marin ja lisas: «Philip ei tahtnud, et ma nutaks, ta tahtis, et vaatamata kõigele oleks inimesed õnnelikud.»

Lisaks põhjendas Marin enda hea tuju järgmiselt: «Kuna mu abikaasa suri, siis ma ei taha inimestele oma tundeid näidata, sest inimesed kasutavad seda ära ja on neid, kes on sinu kurbuse üle õnnelikud.»

Oma kopsaka päranduse kohta väitis Marin, et see ei olegi nii suur ja olgugi, et ta mäletab oma lahkunud abikaasat alati, ei välista ta võimalikke suhteid tulevikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles