JÄLLE KOOS? ⟩ Uudo Sepp veetis endise tüdruksõbraga lõbusa õhtu rannas

Elu24
Copy
Uudo Sepp ja Kelly Kivimaa. Eesti Laul 2020.
Uudo Sepp ja Kelly Kivimaa. Eesti Laul 2020. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Saare laulja Uudo Sepp teatas märtsi lõpus Elu24-le, et läks lahku tüdruksõbrast Kelly Kivimaast. Nüüd paistab, et noored on oma suhte ära lappinud.

«Eesti otsib superstaari» viimase hooaja võitja Uudo Sepp kinnitas märtsi lõpus, et tema suhe Kelly Kivimaaga on lõppenud. Alles märtsi alguses täitus noortel esimene koosoldud aasta.

Juba pikalt on sahistatud, et noored ei suutnud kaua lahus püsida ning taasleidsid teineteist õige pea. Kui Uudolt aprilli keskpaigas lahkumineku kohta küsiti, vastas ta kavala naeratusega. Ka Elu24 täpsustavale küsimusele ei tahtnud muusik veel aprillis vastata.

Nüüd ilmusid aga Kelly ja Uudo taas ühiselt kaamera ette, seda küll esiti ainult Kelly Instagrami story's. Elu24 lugejale jäi silma, et Kelly pani reede õhtul üles video, kus Uudoga lõbusalt rannas aega veedab. Ka pildilt on näha, et Uudol on naeratus näol ja meel rõõmus.

Uudo ja Kelly veetsid reede õhtu rannas.
Uudo ja Kelly veetsid reede õhtu rannas. Foto: Kaader Instagrami videost

Ka Uudo pani reedel Instagrami story'sse video rannast ja päikeseloojangust ning kirjutas juurde: «Uh, mõnus.» Uudo telefonikaamera ette Kelly siiski ei sattunud. Võib-olla tahavad noored rahulikult võtta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles