KUUM KÕLAKAS ⟩ Ootamatu Bondi-tüdruk lõpetab agent 007 igavese poissmehepõlve

Elu24
Copy
Näitlejad Lea Seydoux, Daniel Craig ja Monica Bellucci Bondi-filmi "Spectre" maailma esilinastusel 2015
Näitlejad Lea Seydoux, Daniel Craig ja Monica Bellucci Bondi-filmi "Spectre" maailma esilinastusel 2015 Foto: Joel Ryan/AP/Scanpix

James Bondi ellu siseneb novembris kinodesse jõudvas uues seikluses «Surm peab ootama» salaagendi kireva elu kõige olulisem nn Bondi-tüdruk.

Briti naistemehest salaagendi 60 aasta pikkuse ekraanikarjääri jooksul pole tal naistest puudust olnud, ent koroona tõttu edasi lükatud suurejooneline linalugu teeb mehest esmakordselt isa, kirjutab The New York Post. Ametlikult infot küll kinnitatud pole, ent kui tahta uskuda Briti tabloidide allikaid (mida sageli teha küll ei maksa), siis tõusevad James Bondi panused sel sügisel kõrgemale kui ükski fänn oleks osanud aimata: filmis mässitakse kuuldavasti tegevusse 5-aastane tüdrukutirts Mathilde, kes on Lea Seydoux kehastatava tegelase dr. Madeleine Swanni ja James Bondi armastuse vili.

Vähe sellest, et James Bond muretu poissmehepõlve seljataha jätab, on ekraaniseikluses maailma väidetavalt ähvardamas midagi koroonapandeemia sarnast – niisiis on oodata erakordselt n-ö täiskasvanulikku Bondi-filmi, kust ei puudu mõistagi fantastilised action-kaadrid, mille poolest filmisaaga kuulus on.

Tegu on kogu Daniel Craigi Bondi kehastamise ajastule omase arenguga ning arvestades, et tegu saab olema mehe viimase korraga salaagenti kehastada, siis on igati ootuspärane, et eelkäijatega võrreldes elutruum, hoolivam ja inimlikum James Bond vajab oma seikluse viimasesse peatükki mingit eraelulist kulminatsiooni. Spekuleeritakse, et isakssaamise idee taga seisab hetkel filmitööstuses erakordselt kuum stsenarist Phoebe Waller-Bridge (auhinnatud telesarja «Fleabag» looja).

Järjekorras 25. James Bondi film peaosas Daniel Craigiga jääb näitlejale viimaseks rolliks agent 007na. Filmis astuvad üles veel Rami Malek, Lea Seydoux jt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles