Evelin Võigemast: armastus on universaalne tunne ja siin sugu rolli ei mängi

Elu24
Copy
Evelin Võigemast
Evelin Võigemast Foto: Konstantin Sednev

Juunis esietendub Tallinna Linnateatris monodraama «Inimese hääl», mis kõneleb armastusest, üksindusest ja igatsusest teise inimese järele. Näitlejatar Evelin Võigemast ei usu, et mehe ja naise tunded kuidagi teineteisest erineksid.

«Mina usun ikkagi seda, et inimene vajab inimest ja inimsuhted on ehk kõige tugevam osam, mis meid mõjutab,» lausus Võigemast «Vikerhommikule» antud intervjuus, et tema meelest vajab igaüks enda kõrvale ka teist inimest.

«Armastus on ikkagi universaalne tunne ja siin sugu ei mängi mitte mingisugust rolli,» ütles Võigemast. «Kui sa oled elus armastanud, siis on seal igal inimesel midagi samastada.»


«Armastus, ma arvan, on igas mõttes elu käivitav jõud ja see, et sa saad elu jooksul ka pihta, on absoluutselt loomulik ja käib inimeseks olemise juurde,» kinnitas Evelin, et usub kindlasti ka ise armastusse.



Evelin Võigemast abiellus 29. juulil 2005 kursusekaaslase Priit Võigemastiga. 12. märtsil 2007 sündis paarile tütar Loviise, ja 26. juulil 2009 poeg Lennart. 2016. aasta lõpus kinnitas paar kõlakaid, et nende 11 aastat kestnud abielu on purunenud.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles