AINULAADNE ALGATUS ⟩ Saku Suurhallis toimub sel nädalal esmakordne motokino

Elu24
Copy
Mootorratturid tulevad Pärnusse hooajale punkti panema.
Mootorratturid tulevad Pärnusse hooajale punkti panema. Foto: Mailiis Ollino

Mootorrataste kogunemine ja kinoelamus ühes? Just selline tuleb Baltikumi - võib-olla ka Euroopa või isegi maailma - esimene motokino.

Saku Suurhall korraldab sel neljapäeval esmakordse sise-motokino. Üritus on enneolematu, sest filmivaataja võtab oma kaherattalise suksu samuti saali kaasa.

11. juunil kell 20 algaval kinoseansil linastub sobivalt raju film. Vaatajad saavad nautida ulmemärulit «Bloodshot», kus peaosa mängib Vin Diesel.

Kes arvab, et tunnid sadulas võtavad selja kangeks, võivad nautida ka pehmeid tugitoole, mis samuti saalis olemas on. Filmis toimuva kuulamiseks jagatakse kõigile välja aga juhtmevabad kõrvaklapid.

Eelmüüki läheb 100 piletit, mis on inimese, mitte sõiduki põhised. Suurhalli juhataja Tarmo Hõbe sõnul on oodatud kogu motorahvas - igat masti mootorrattad, ATVd, kolmerattalised trike'd.

Linastuse jooksul peab aga sõidutuhinat tagasi hoidma, sest mootorid suretatakse filmi ajaks välja. Samuti kehtib saalis kiirusepiirang 10 km/h.

Saku Suurhall on seoses koroonameetmetega korraldanud alates maikuust mitmeid sarnaseid üritusi. Baltimaade suurim sise-autokino ja autokontserdid osutusid vägagi edukaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles