Kas tõesti nii hull? Anna Kendrick võrdles «Videviku» võtteid pantvangidraamaga

Elu24
Copy
THE TWILIGHT SAGA : NEW MOON  JUSTIN CHON, MICHAEL WELCH, ANNA KENDRICK and CHRISTIAN SERRATOS        Date: 2009
THE TWILIGHT SAGA : NEW MOON JUSTIN CHON, MICHAEL WELCH, ANNA KENDRICK and CHRISTIAN SERRATOS Date: 2009 Foto: SCANPIX

Hittsaaga «Videvik» esimese osa filmimisest on möödas juba 12 aastat. Kuigi esimene film oli tõeline kassahitt, pole Anna Kendrickul selle võtetest ühtegi sooja mälestust.

Anna kehastas «Videvikus» ning selle järgedes «Noorkuu», «Päikesevarjutus» ja «Koidukuma - Osa 1» Bella klassikaaslast Jessicat. Tema hinnang pole küll nii hävitav kui näiteks Robert Pattinsoni oma, kuid 34-aastasel näitlejal pole siiski väga positiivseid kommentaare anda.

«Esimest osa filmisime me Oregonis Portlandis ja ma lihtsalt mäletan, et mul oli nii külm ja ma olin nii õnnetu. Ja ma lihtsalt mäletan, kuidas mu ketsid olid läbimärjad,» meenutas Kendrick ajakirjale Vanity Fair antud videointervjuus. «Mõtlesin, et tegemist on väga suurepäraste inimestega ja olen kindel, et me oleksime sõbrad mõnel muul ajal, kuid ma tahtsin kõiki mõrvata. See oli omamoodi ka siduv kogemus. See meenutas traumaatilise sündmuse läbi elamist. Näiteks kujutage ette inimesi, kes elavad üle pangtvangidraama ja on pärast elu lõpuni omavahel seotud.»​

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles