Langevarjuhüppest õhtusöögini! Tuntud eestlased pakuvad võimalust nendega koos aega veeta

Elu24
Copy
Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: Instagram

Homsest läheb käima uus heategevuskampaaniaga «Mina aitan», mille vahendusel avaneb igaühel meist võimalus tuntud eestlastega koos aega veeta.  

«Mina Aitan!» on heategevuslik kampaania, mille eesmärk on tuua ühiskonda positiivsust ja ühtehoidmist ning ulatada abikäsi neile, kes seda praegustes keerulistes oludes vajavad. 

Selle tarbeks on erinevad Eesti heatahtlikud inimesed pannud endale südamelähedase heategevusorganisatsiooni toetuseks välja auhinnamängu. Näiteks pakutakse võimalust koos Jüri Pootsmanniga langevarjuhüpet sooritada, piiluda Kanal 2 "Õhtu" kaadri taha, läbida koos Eeva Essega ellujäämiskursus või õhtustada Mallukaga.

Ettevõtmise inspiratsiooniks sai USA-s laineid lööv #AllInChallange, kus kutsutakse üles näitlejaid, lauljaid, sportlasi ja teisi kuulsusi sooviga teha head ning leida moodus koos ühte USA kogukonnata toetada neid, kel tänases heitlikus maailmas kõige raskem on.

Iidee algataja ning hetkel lapsega kodus olev itimees ja ettevõtja Martin leidis, et ka Eesti vajab sellist projekti! Võimalust teha head ning kaasata nii inimesi tänavalt, kes täna kellegi teise pärast südant valutab kui ka tuntud inimesi, kes julgevad võtta vastu väljakutse omalt poolt meeldejääv elamus pakkuda. Täna tegeleb projektiga oma igapäevase töö- ja toimetuste kõrvalt aktiivselt veel 2 vabatahtlikku – kõik ilma varasema kogemuseta heategevuse vallas, kuid sooviga head teha.

«Kui lubame osalejatele, et osalemisega võib heategeusest saada sinu suve suurim seiklus, siis me ise loodame, et just projekti korraldamine meie suve üheks ägedamaks elamuseks saab,» seletavad projekti eestvedajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles