Peotüdrukust on asi kaugel! Lindsay Lohan näitab, kui heas vormis ta praegu on

Elu24
Copy
Näitlejanna Lindsay Lohan 2009. aastal, ajal, mil ameeriklanna oli eriti peolembeline.
Näitlejanna Lindsay Lohan 2009. aastal, ajal, mil ameeriklanna oli eriti peolembeline. Foto: AFP/SCANPIX

Peotüdrukuna tuntud USA näitleja Lindsay Lohan (33) on viimastel aastatel hoidnud madalamat profiili. Hiljuti jagas aga endine Disney staar sotsiaalmeedias fotot, millega näitas Lohan oma head vormi.

Hittfilmidest «Nagu kaks tilka vett» ja «Õelad tüdrukud» tuntud Lindsay Lohan on juba pikemat aega olnud Hollywoodist eemal ja hoiab madalamat profiili. Küll on aga näitlejanna olnud jätkuvalt aktiivne sotsiaalmeedias.

Selle aasta märtsis kustutas aga Lohan ära kõik oma varasemad Instagrami-postitused ning alustas enda sotsiaalmeediakontoga uuelt lehelt.

Tänaseks on näitlejanna oma kontole postitanud vaid kakskümmend pilti või videot. Suurem osa tema postitustest on uue muusikapala promomiseks või vanemad fotod näitlejanna Hollywoodi aegadest.

Nüüd kostitas aga Lohan oma fänne värske pildiga! Endine peotüdruk jagas fännidega hommikutundidel tehtud pilti.

«Alustan päeva joogaga,» põhjendas Lohan oma trenniriietust. Fännid kiitsid pilti takka ja ka Lohani ema Dina Lohan reageeris postitusele positiivselt. Foto põhjal võib ka öelda, et Lohan on oma peotüdruku staatusest lahti öelnud ning harrastab hetkel tervislikumat eluviisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles