VIDEO ⟩ Poola erootilise thrilleri seksistseenid on fännide sõnul Netflixi jaoks liiga reaalsed

Elu24
Copy
Kaader Poola erootilisest filmist «365 päeva», mille seksistseene mõned fännid liiga reaalseks peavad.
Kaader Poola erootilisest filmist «365 päeva», mille seksistseene mõned fännid liiga reaalseks peavad. Foto: Kuvatõmmis filmist «365 päeva»

Ka eestlastele Netflixis saadaval olev «365 dni» ehk «365 päeva» on Poola erootiline thriller, mis esilinastus selle aasta veebruaris. Paljude fännide jaoks on film aga väga problemaatiline ning selle seksistseenid Netflixi jaoks koguni liiga reaalsed.

Alles hiljuti ülemaailmselt Netflixis vaadatava Poola filmi «365 päeva» sisukirjeldus IMDb andmebaasis on järgmine: Massimo on Sitsiilia maffiaperekonna liige ja Laura on müügidirektor. Kui Laura läheb Sitsiiliasse, et päästa oma suhet, röövib Massimo naise ära ja annab talle temasse armumiseks aega 365 päeva. Peaosalisi kehastavad Michele Morrone ja Anna Maria Sieklucka

Filmile on IMDb andmebaasis jäetud üle 5000 hinnangu ning erootilise thrilleri skoor on üpris madal – kõigest 3,8 punkti kümnest.

Kuigi film pole IMDb andmebaasi kasutajate sõnul eriti hea on see viimastel päevadel sotsiaalmeedias saanud palju tähelepanu. Paljud fännid on Twitteris filmi kohta arvamust avaldanud ning nii mõnigi on tunnistanud, et «365 päeva» tekitas neis positiivseid tundeid. Küll oli ka neid, kes rõhutasid tõsiasja, et film on problemaatiline.

Mõne jaoks oli aga probleemiks see, et thrilleri seksistseenid tundusid liiga lähedal sellele, mis magamistubades päriselt toimub. «Need seksistseenid on Netflixi jaoks natuke liiga reaalsed,» tõdes üks Twitteri kasutaja šokeeritult.

Üks vaataja vihjas, et ta oleks üllatunud, kui saaks teada, et tegu oli lavastatud seksistseenidega. ««Viiskümmend halli varjundit» on sisu mõttes parem aga need seksistseenid «365 päevas»... Kui need stseenid olid võltsitud...» kostis üks preili ja lisas üllatunud ilmega liikuva pildi.

Kaader Poola filmist «365 päeva», mis on saadaval Netflixis.
Kaader Poola filmist «365 päeva», mis on saadaval Netflixis. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

«Keegi palun seletage mulle, kuidas saab filmida ilma päriselt seksimata selliseid stseene nagu «365 päevas». EI SAAGI!» kostis üks naisterahvas Twitteris üllatunult.

Oli rohkelt ka neid, kellele film üldse ei meeldinud. «See on kõige rumalam film, mida ma eales olen vaadanud. Vihkan seda kirglikult,» teatas üks sotsiaalmeedias vihaselt.

«Palun pidage meeles, et fantaasial ja reaalsusel on suur erinevus. Kui sa oled kutt, palun ära saa siit ideid. Ükski tüdruk ei taha, et teda röövitakse ja armuma sunnitakse,» rõhutas teine kasutaja ja tõstis esile filmi problemaatilise sisu.

Filmi poolakeelne treiler, mis postitati Youtube'i selle aasta jaanuaris, on kogunud juba üle kuue miljoni vaatamise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles