Austraalia tennisestaar: treeneri palkamine on raha raiskamine, tahan asju tšillilt võtta

Elu24
Copy
Austraalia tennisemängija Nick Kyrgios Australian Openil käesoleva aasta alguses.
Austraalia tennisemängija Nick Kyrgios Australian Openil käesoleva aasta alguses. Foto: DAVID GRAY/AFP/Scanpix

Austraalia tennisetäht Nick Kyrgios ütles, et ta keha ei peaks suure slämmi turniiril seitset matši kahe nädala jooksul lihtsalt vastu ning kinnitas, et ei palka tulevikus endale ühtegi treenerit.

«Ma tõesti ei usu, et mu keha kannataks seitse kolme-neljatunnist kohtumist suurel slämmil,» ütles 25-aastane austraallane Elliot Loney podcastis.

«Kui ma saaksin, siis ma teeks pärast igat matši mõned õlled. Tahan asju võtta tšillilt. Arvan, et sporti võetakse liiga tõsiselt. Minu eesmärgiks pole suure slämmi turniiri võit. Minu tee on võtta asju vabalt, nautida olukordi ja tunda mängimisest rõõmu,» sõnas Kyrgios.

«Isiklikult arvan, et treeneri palkamine on raha raiskamine, sest nad tahavad liiga palju pappi saada. Seetõttu treeneri palkamine minu puhul ei tule kõne alla, seda kahel põhjusel: oskan ise end vormis hoida ja teiseks oleks mõttetu treenerite aega raisata.»

«Ma arvan, et ükski treener poleks valmis minusugust venda treenima, see oleks nende jaoks õudusunenägu. Olen oma tennisekaarjääris isegi kaugemale jõudnud, kui arvasin, et kunagi jõuan. Mulle tegelikult ei meeldi, kui keegi nõu annab, ja kindlasti ei suuda ma mingit treenerit täpselt kuulata, ma tean ise, mida tarvis teha,» lisas Kyrgios.

Nick Kyrgiost loetakse üheks suuremaks tennisetalendiks. Ta on jõudnud kahel suure slämmi turniiril veernadfinaali, karjääri kõrgeim edetabelikoht on 13. Ta on üks kolmest tennisemängijast, kes võitis oma esimeses kohtumises kõiki kolme meeste tennise Suurest Triost: Roger Federeri, Novak Djokovici ja Rafael Nadali. Hetkel asub ta maailma edetabelis 40. kohal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles