Inim-Ken, kellest sai hiljuti hoopis inim-Barbie: mul pole veel naissuguorganeid, aga ma ei tunne end seepärast vähem naisena

Elu24
Copy
Rodrigo Alves 2020. aastal Itaalias.
Rodrigo Alves 2020. aastal Itaalias. Foto: Scanpix / IPA/PA Images

Brasiiliast pärit Rodrigo Alves (36) avaldas Instagramis pride'i kuu puhul postituse, kus rääkis naiseks olemisest.

Alves, kes sai paljude aastate eest tuntuks kui inim-Ken, tegi hiljuti sotsiaalmeediasse avameelse postituse. «Naiseks olemine on minu hinges, olemuses ja ajus. Mul pole veel uut nime ega naissuguorganeid, aga ma ei tunne end seepärast vähem naisena kui ükski teine cis-sooline naine (Cis-soolisus ehk paiksoolisus ehk kui inimese sooidentiteet kattub tema bioloogilise sooga - toim, allikas Vikipeedia). Ka minu soove ja tundeid peaksid inimesed austama,» kirjutas ta.

«Viimased kolmkümmend kuus aastat olen ma elanud suurepärast elu, mis oli üks suur vale, mille olin enda jaoks loonud ja kus kõik oli täiuslik ja väliselt klantsitud.»

«Kuid siis sain ma aru, et jään lihtsalt vanemaks ja kõik mu ümber on võlts, pidin ma maailmale end näitama, oma maski langetama ja siin ma nüüd olen!» lisas ta.

Aprillis kirjutas Briti kõmuleht The Sun, et Alves on ilukirurgiale kulutanud üle 650 000 naela (ligi 744 192 eurot) ning tal on selja taga üle 60 operatsiooni. Kõik ikka selleks, et näha välja nagu nukk.

Endine taksojuht avaldas siis ka, et kasutab nime Jessica. Lisaks on ta kulutanud veel vähemalt 100 000 naela (ligi 114 491 eurot), et saavutada unistuste naisekeha ja avaldanud, et soovib ühel päeval ka emaks saada.

Alves tunnistas ka, et on end alati naiselikuna tundnud ja nägi seetõttu väga palju vaeva, et välimuselt mehelik välja näha. «Ükskõik, kui väga ma nägin välja nagu Ken, tahtsin ma sisimas alati Barbie olla,» tunnistas ta väljaandele.

«See oli minu jaoks väga keeruline otsus, aga ma jõudsin lihtsalt punkti, kus ma ei suutnud enam mehena elada.»

Möödunud novembris alustas Alves operatsioonidega ning lasi eemaldada kõik implantaadid, mis tegid ta liiga mehelikuks. Tänavu jaanuaris alustas ta operatsioonidega, et lõpuks ometi välja näha nagu naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles