VIDEO ⟩ Kindaid pole: julm nokaut uuel brutaalsel võitlusalal! (4)

Elu24
Copy
Bare Knuckle Fighting Championshipi raskekaalu promomatš 2018. aastal. Ringis on DJ Linderman (paremal) ja Arnold Adams.
Bare Knuckle Fighting Championshipi raskekaalu promomatš 2018. aastal. Ringis on DJ Linderman (paremal) ja Arnold Adams. Foto: Jacob Byk/AP/Scanpix

Poola rusikavõitleja Krystian Kuzma kutsub ennast Tysoniks.  Hüüdnimi viitab loomulikult mehe poksimisoskustele, mida mees presenteeris hiljuti brutaalsel, võiks öelda isegi barbaarsel alal.

Tegemist on paljakäsi poksiga, ehk siis võitlejad küll poksivad, ent kindaid käes ei ole. Kaasaegset paljakäsi rusikavõitlust juhivad maailmas kaks organistasiooni: BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship) USA-s ja BKB Bare Knuckle Boxing) Suurbritannias. Paar aastat tagasi sai ala vägagi korralikku promo, kui BKFC marketeeris oma tegevust tuntud poksijate abil. 

Raskekaallane Kuzma tõmbas aga tähelepanu, kui jõudis Poolas Gromdas peetud turniiri finaali õige julmal viisil. Poksimatšis ta lihtsalt tagus vastase vaeseomaks. 

Kuzma rusikahoop oli nii tugev, et saatis oma vastase Lukasz Zaluska «ööbikuid kuulama». Aga just siis, kui Zaluska oli kukkumas, andis Kuzma lõuahaagiga hoogu juurde. Zaluska «uni» ringipõrandal kestis Talkspordi teatel ikka päris mitu minutit.

Ilma kinnasteta poksimine on tekitanud palju pahameelt oma ohtlikkuse ja mastaapse reklaamitegevusega.

Näiteks vabavõitlusorganisatsioon UFC ei ole just meelitatud endiste vabavõitlejate Artjom Lobovi ja Jason Knighti alavahetusest. Duot nähti hiljuti paljakäsi ringis Bare Knuckle`i võistlustel.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles