McCanni röövimises kahtlustatava sakslase eksnaine: ta oli väga veetlev ja sujuv rääkija

Elu24
Copy
Jäljetult kadunud Madeleine McCann.
Jäljetult kadunud Madeleine McCann. Foto: AP/Scanpix

Madeleine McCanni kadumises kahtlustatava sakslase Christian Brückneri eksnaine avas kurioossel teemal esimest korda suu.

Brückneri eksnaine, kes ei julge siiani oma nime avaldada, on inglanna, kes kolis 2003. aasta lõpus Portugali Lagosesse, vahendas Daily Star. Enne seda oli ta paar aastat Hollandis elanud.

Lagoses sattus naine tööle baari, kus Brückner kelnerina töötas. «Algul ta mulle tegelikult eriti ei meeldinud. Ma olin 28 ja tema oli minust paar aastat vanem. Ma meeldisin talle, aga ma polnud huvitatud,» meenutas inglanna.

2004. aasta kevadel said neist aegamööda ikkagi sõbrad. «Chris võis olla väga-väga veetlev, väga naljakas ja rääkimises väga sujuv. Ma olin Portugalis üksinda, peret polnud ja olin veidi üksik,» ütles naine. «Saime romantilises mõttes kokku ja esialgu oli kõik hästi.»

McCanni kadumises kahtlustatav Christian Brückner.
McCanni kadumises kahtlustatav Christian Brückner. Foto: AFP/SCANPIX

Brückner üüris Praia da Luzi lähedal talumaja, kus inglanna pidevalt külas käis. «Tal oli kena auto ja ta käitus džentelmenlikult,» rääkis naine. «Meie seksielu oli normaalne, tal ei olnud ühtki veidrat kiiksu,» lisas ta.

Küll aga oli Brückner kohutavalt armukade. 2005. aastal nägi sakslane pealt, kuidas inglanna teise mehega kallistab ning läks naisele raevukalt kallale. Hiljem murdis ta akna kaudu sisse naise korterisse ning ootas voodi all, kuni naine koju tuli.

Naise arvates tahtis Brückner näha, kas ta toob koju teise mehe. Kui ta nägi, et naine tuli üksinda, läks ta lihtsalt minema. Hiljem Brückner jälitas naist.

Politseile tehti avaldus nii kallaletungi kui jälitamise kohta, kuid Brückner pääses karistuseta.

Inglanna tunnistas, et pole siiani tahtnud uskuda, et oli koos mehega, kes midagi nii «kohutavat ja vastikut» teeks. «Aga enam ma pole nii kindel. On hirmutav mõelda, et mu eksi kahtlustatakse Madeleine McCanni röövis,» ütles naine.

Madeleine McCann kadus 13 aastat tagasi jäljetult.
Madeleine McCann kadus 13 aastat tagasi jäljetult. Foto: Zuma Press/Scanpix

Kolmeaastane Madeleine McCann kadus 3. mail 2007 Portugalis Algarves Praia da Luzis asuvast suvituskorterist, kus ta koos õe ja vennaga magas. Saksa uurijate arvates on tüdruk surnud, kuid ta surnukeha asukoht on teadmata.

Saksa ja Briti meedia teatel kannab peamine kahtlusalune Brückner praegu Kieli vanglas karistust nii 2005. aastal Portugalis toime pandud vägistamise kui narkokuritegude eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles