Netitööga rikkaks saanud modell näitab, miks inimesed on nõus tema piltide eest maksma

Elu24
Copy

Suurbritanniast pärit modell ja sisulooja Dannii Harwood jagab Instagramis pesupilti ning avaldab, kui hästi tal viimasel ajal täiskasvanutele mõeldud leheküljel OnlyFans läinud on.

Dannii sõnul on ta esimene naine Suurbritannias, kel on õnnestunud tänu OnlyFans veebilehele miljonäriks saada. Täiskasvanutele mõeldud OnlyFans on lehekülg, kus väikese kuutasu eest on võimalik oma lemmikutel silma peal hoida.

«Kui imeline oli maikuu mu OnlyFansi lehel. Juuni tuleb veel parem! Aitäh kõikidele mu lojaalsetele fännidele te toetuse eest,» kirjutas naine sotsiaalmeedias. Danniist on nüüdseks saanud OnlyFansi staar ning seetõttu ei pea ta enam kuigi palju aega enese promomisele kulutama. Ka sisu tarbeks pildistab ta nädalas vaid korra.

Elu24 kirjutas Danniist juba 2019. aastal ning siis avaldas naine, et erinevate fetišitega inimesed saadavad talle tihti veidraid palveid, mille eest on kõik nad nõus tasuma ka korralikku summat.

Ta rääkis Wales Online väljaandele ühest konkreetsest kliendist, kelle fetišiks on juuksed ning kes tahtis, et Dannii filmiks minuti pikkuse video sellest, kuidas ta oma juukseid katsub.

«Riides, ei mingit siivutut juttu, lihtsalt vaatasin kaamerasse ja ütlesin ta nime, samal ajal kui ma sõrmedega läbi oma juuste käisin,» meenutas Dannii.

«Inimesed maksavad palju raha asjade eest, mida nad internetist tasuta ei leia.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles