KUMMALINE JUHTUM ⟩ Vanaema sai tema kööki tunginud lapselapse peale nii kurjaks, et kutsus politsei

Elu24
Copy
Vanaema. Pilt on illustreeriv.
Vanaema. Pilt on illustreeriv. Foto: Caro / Teschner / Scanpix

Inglismaal leidis juuni alguses aset kummaline juhtum, kus vanaema sai varahommikul tema kööki sissemurdnud lapselapse peale nii kurjaks, et kutsus lõpuks politsei, vahendab Daily Star.

22-aastane Daniel Allen ronis 9. juuni varahommikul läbi oma vanaema magamistoa akna tema koju, võttis jalanõud jalast ja läks kööki. Seal leidis ta toiduks viineripaki, mille väärtuseks oli kõigest üks nael ehk natuke üle ühe euro. Noormees pugis väidetavalt viinereid, kui vanaema lõpuks enda kassi lärmi peale üles ärkas.

Köögist lapselapse avastanud vanaema sai kurjaks ning nad läksid Danieliga korralikult tülli. Kui Daniel lahkus kutsus vanaema politsei ja tema lapselapsele esitati süüdistus nii sissemurdmises kui ka varguses (viinerite pärast).

Vahetult pärast juhtunut tunnistas Daniel end Manchesteri kohtus süüdi. Kohtus aga selgus, et noormees oli enne vanaema majja sissemurdmist tarvitanud narkootikume ning väidetavalt oli Daniel pärast kriminaalkorras süüdi mõistmist juba tol hetkel tingimisi vabastatud. Nimelt oli ta varem purustanud vanaema maja akna.

Noormehe advokaat Rob Moussalli kirjeldas kohtus, et Daniel elab koos emaga ja vanaema elab tema kõrval. «Ta on regulaarselt tema majas ja vanaema teeb talle süüa,» ütles Moussalli, kelle sõnul mõistis Daniel, et tol varahommikul tal vanaema koju sisenemiseks luba ei olnud. Advokaadi sõnul on Daniel regulaarselt vanaema loal tal külas olnud, kuid seekord läks ta sinna liiga hilja.

Kohtus tuli ka välja, et Daniel ei olnud teadlik, et ta oli tol varahommikul oma vanaema ähvardanud. Kuna ta oli tugevas narkojoobes, ei olnud tal ka meeles, mida täpselt ta vanaemale tüli käigus ütles.

Pärast esimest kohtuistungit sai Daniel kautsjoni alusel välja. Ta peab hetkel kinni pidama talle määratud liikumiskeelust ning ei tohi oma vanaemaga ühendust võtta ega tema koju siseneda. Danielile määratakse karistus 8. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles