22-aastase vene talutüdruku tapatöö paneb kõhus keerama (2)

Elu24
Copy
Jelena sotsialmeedia konto.
Jelena sotsialmeedia konto. Foto: Kuvatõmmis ok.ru kontolt

Noor venelanna Jelena Poveljajkina (22), kes elab Venemaal, Omski oblastis, pani möödunud aastal toime kaks mõrva. Üks neist paneb päris korralikult kõhus keerama.

Venemaal pani möödunud aastal 22-aastane põllumehe tütar Jelena toime kaks mõrva ja võib nüüd tegude eest 15 aastaks vangi minna, vahendab Daily Star.

Esimene juhtum leidis aset 2019. aasta augustis, kui Jelena läks kallale purjus mehele, kes keeldus tema kodust lahkumast.

Ametlikus politsei raportis kirjeldati juhtumit järgmiselt: alguses peksis tüdruk meest jõhkralt, siis võttis naine kätte labida ning ahistas meest seksuaalselt labidavarrega. Kui ohver suri, vedas süüdistatav surnukeha aia juurde ja viskas laiba tänavale.

Kaks kuud hiljem tappis Jelena 31-aastase Ivani, kes olevat teinud neiu isa kohta ebameeldivaid kommentaare.

Väidetavalt hüppas Jelena diivanil lamanud purjus Ivanile peale ja tekitas mehe kätele ning jalgadele tõsiseid vigastusi. Mees suri järgmisel päeval saadud kehavigastustesse.

«Kui ta Ivanit peksis, palusime koos õega, et ta teda ei puudutaks aga me kartsime sekkuda, sest ta on väga tugev,» kirjeldas juhtunut üks pealtnägija, kelle sõnul kutsuti Ivanile kiirabi alles päev hiljem.

«Arvasime, et ta taastub iseenesest, kuid järgmisel hommikul lõpetas ta hingamise.»

Algselt tunnistas Jelena, et tappis mõlemad mehed, kuid seejärel keeldus ütlusi andmast.

«Ta esitas mitu versiooni: et esimene mees suri pärast seda, kui teda tabas maanteel auto, ja teine ​​neerupuudulikkuse tagajärjel, mis tal väidetavalt oli,» rääkis riigiuurija Ivan Lyubyi.

Kohtuekspertiis lükkas Jelena versioonid juhtunutest ümber ja neiule esitati süüdistus raskete kehavigastuste tahtlikus tekitamises, mille tagajärjel ohver sai hooletuse tagajärjel surma, ja seksuaalses vägivallas.

Jelena kohtuprotsess algab 2020. aasta teises pooles.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles